AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Δεκ 2018

Προχωρά μέσω ΠΔΕ η ανάπλαση της Μαυρογένειου Σχολής Σάμου

 
Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) εντάσσεται η μελέτη ανάπλασης της Μαυρογένειου Σχολής για τη λειτουργία του Μουσικού Σχολείου Σάμου.
 
Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει ο βουλευτής Σάμου, Δημήτρης Σεβαστάκης, από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, με υπογραφή του υφυπουργού, καθώς επίσης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου και τη μέριμνα της τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας και του προϊσταμένου κ. Βασιλείου, εγκρίθηκε η ένταξη της Μελέτης Ανάπλασης των υφιστάμενων κτηρίων της Μαυρογένειου Σχολής στη Σάμο, καθώς επίσης και η κατασκευή συμπληρωματικών κτηρίων και η διαμόρφωση του αύλειου χώρου, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).
 
Το ποσό που εγκρίθηκε ανέρχεται στις 530.000 ευρώ.
 
"Καλά νέα και για την ανάπλαση της Μαυρογένειου Σχολής στη Σάμο, με την οποία θα καλυφθούν και οι ανάγκες του Μουσικού Σχολείου Σάμου, που από εφέτος λειτουργεί στο νησί μας.

Η διεύρυνση και ενίσχυση του εκπαιδευτικού επιπέδου στα νησιά μας είναι έργο πνοής και μακροχρόνιου προγραμματισμού. Παρά τις δυσκολίες, συνεχίζουμε" αναφέρει ο κ. Σεβαστάκης.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com