AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Δεκ 2018

Οι ταινίες στο Cine Rex έως τις 10/12


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου προβάλλει έως και τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Ρομπέν των δασών". Το Σαββατοκύριακο 8-9 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Μια πάπια μα ποια πάπια".

Η ταινία "Ρομπέν των δασών (Robin Hood)" είναι μία ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2018.



Η υπόθεση της ταινίας:

Ο κόμης Ρόμπιν του Λόξλεϊ και ο Λιτλ Τζον ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. 


Σκηνοθεσία: Otto Bathurst. Πρωταγωνιστούν: Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, Eve Hewson.

Διάρκεια: 116'.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Η ταινία "Μια πάπια μα ποια πάπια (Duck Duck Goose)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2018.


Η υπόθεση της ταινίας:

Δύο ορφανά παπάκια, η δυναμική, μόλις 16 ημερών Τσι και ο μικρότερος αδελφός της Τσάο, αποχωρίζονται από το σμήνος τους κατά λάθος εξαιτίας του φιγουρατζή ιπτάμενου Πενγκ, μιας αρσενικής χήνας που είναι ελεύθερο πνεύμα, ένας εργένης που προτιμά χίλιες φορές τα παράτολμα εναέρια ακροβατικά, αντί να συμμετέχει στις προετοιμασίες των υπολοίπων για την ετήσια μετανάστευση. 

Τα φοβισμένα παπάκια ζητάνε τη βοήθεια του Πενγκ για να επιστρέψουν στο σμήνος τους. Εκείνος αρνείται, αλλά ένας τραυματισμός στη φτερούγα του τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη. Οι τρεις τους θα ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια, με εμπόδια και δυσκολίες που θα τους φέρει όμως πραγματικά κοντά. Ο Πενγκ αποδεικνύεται τελικά η καλύτερη πατρική φιγούρα που θα μπορούσαν να έχουν αυτά τα δύο ορφανά παπάκια! 


Σκηνοθεσία: Christopher Jenkins. Στα ελληνικά με τις φωνές των: Με τις φωνές των: Μανώλης Γιούργος, Γιάννης Υφαντής, Γιώτα Μηλίτση, Αλεξάνδρα Λέρτα, Χρύσα Σαμαρά, Ντίνος Σούτης, Γιώργος Σκουφής, Ιφιγένεια Στάικου, Νίκος Παπαδόπουλος

Διάρκεια: 91'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com