AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Μαρ 2019

Πέντε συλλήψεις στη Σάμο Πέμπτη και Παρασκευή


Απανωτές συλλήψεις το τελευταίο διήμερο στη Σάμο, σε τρία διαφορετικά περιστατικά.
 
Πιο αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη την Παρασκευή στο Βαθύ, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, επέδειξε σε αρμόδια για τη διαχείριση των αλλοδαπών Υπηρεσία του νησιού διαβατήριο και δελτίο ταυτότητας των Αρχών του Περού, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, εμφανίζουν ενδείξεις πλαστότητας, γι' αυτό και κατασχέθηκαν.
 
Την Πέμπτη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές, 27χρονη και 33χρονη, κατά περίπτωση για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Όπως προέκυψε, η 27χρονη επέδειξε και αυτή σε αρμόδια για τη διαχείριση των αλλοδαπών τοπική Υπηρεσία δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο ανήκε στην 33χρονη.
 
Η τελευταία είχε προμηθεύσει με το δελτίο την 27χρονη, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη απομάκρυνσή της από τη Σάμο.
 
Επίσης την Πέμπτη, και πάλι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν 34χρονο αλλοδαπό, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και 36χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
 
Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι έδωσε στον 36χρονο δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο αυτός θα χρησιμοποιούσε για την παράνομη απομάκρυνσή του από τη Σάμο.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com