AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Αυγ 2013

Συναυλία της Τίνας Αλεξοπούλου στην πόλη της Σάμου στις 11/8


Συναυλία με τίτλο "Τα κινηματογραφικά, ξένα και ελληνικά" θα δώσει την Κυριακή 11 Αυγούστου στην πόλη της Σάμου η Σαμιώτισσα τραγουδίστρια Τίνα Αλεξοπούλου, στο πλαίσιο των φετινών Γιορτών Κρασιού.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Σάμου στις 10 το βράδυ και θα έχει ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση εμπνευσμένη από τον κινηματογράφο και ιδίως από την αφρόκρεμα των μιούζικαλ. Αγαπημένες μελωδίες όπως το "Put the Blame on Mame" θα μπλεχτούν με τραγούδια από ελληνικά μιούζικαλ που έγραψαν ιστορία: "Είμαι γυναίκα του γλεντιού", "Ζωγραφισμένα στο χαρτί", "Εφτά τραγούδια" και πολλά ακόμα τραγούδια που δημιουργούν κέφι και διάθεση για χορό. 


Μια παράσταση με την Σαμιώτισσα performer Τίνα Αλεξοπούλου που με την ερμηνεία της συνδυάζει μουσική, χορό και θεατρικότητα.


Μαζί της ο ενορχηστρωτής και πιανίστας Κώστας Αναδιώτης που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής (Μαρινέλλα, Αλεξίου, Μαντώ κ.α.). 


Στο μπουζούκι ο Μανώλης Μιχαλάκης που ανάμεσα σε μεγάλες συνεργασίες (με Πλέσσα, Σπανό, Βοσκόπουλο, Μητσιά), σταθμός στην καλλιτεχνική του διαδρομή αποτέλεσε η δεκαπενταετής συνεργασία του με την αείμνηστη Βίκυ Μοσχολιού.