AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Αυγ 2013

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Ireon Music Festival


Στη θέση του Φίλιππου Πλιάτσικα, την τρίτη ημέρα του Ireon Music Festival 2013, θα εμφανιστεί live ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του, επηρεασμένος από jazz, blues, reggae, rock και funk ήχους.

Την ίδια ημέρα, στη σκηνή του φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί σε πλήρη απαρτία και το "Κακό Συναπάντημα", η reggae-dub αρμάδα, η οποία θα κλείσει το 10ο Ireon Music Festival.

Συνοπτικά το νέο πρόγραμμα του 10ου Ireon Music Festival έχει ως εξής:

Τετάρτη 7 Αυγούστου: Active Member και Fat Mountain, με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Πέμπτη 8 Αυγούστου: Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Mέλλον τ’αλγεινά, με τιμή εισιτηρίου 13 ευρώ.

Παρασκευή 9 Αυγούστου: Skupes, Λεωνίδας Μπαλάφας και Κακό Συναπάντημα: με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Το εισιτήριο τριημέρου κοστίζει 23 ευρώ.

Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά μέχρι και 12 ετών.

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί μονοήμερα εισιτήρια για τη τρίτη ημέρα (συναυλία Φίλιππου Πλιάτσικα) μπορούν, αν επιθυμούν, να τα επιστρέψουν πίσω στα σημεία προπώλησης τους. Με το ίδιο εισιτήριο θα μπορούν φυσικά να παρακολουθήσουν τη 3η μέρα του φεστιβάλ.

Δείτε το νέο σποτ του φεστιβάλ:

Οι νέες προσθήκες στο πρόγραμμα της Παρασκευής 9/8 είναι:

Λεωνίδας Μπαλάφας


Υπηρετώντας το δικό του προσωπικό μουσικό στυλ, ο Λεωνίδας Μπαλάφας καταφέρνει να παρασύρει το κοινό του σε πρωτόγνωρα μουσικά μονοπάτια.

Αυτό που δίνει την ξεχωριστή πινελιά στην παρουσία του Λεωνίδα είναι η ιδιαίτερη μουσική του και ο ίδιος σαν προσωπικότητα όπου όπως εξομολογείται κι ο ίδιος στους στίχους του "Happy end" είναι τρελός, νευρικός, ενοχικός αλλά και ρομαντικός.

Ακροβατώντας μεταξύ jazz, blues, reggae, rock και funk ήχους, τραγουδά, γράφει και συνθέτει στίχους στους δίσκους του, αφήνοντας το προσωπικό του στίγμα στο μουσικό χώρο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη μουσική του γκάμα και τα ακούσματά του.

Το σίγουρο όταν ακούς τον Λεωνίδα είναι ότι δε θα βαρεθείς ποτέ γιατί το φλερτ του με τα τόσα είδη μουσικής καρποφορεί μια ασυνήθιστη μαγεία που μετουσιώνεται σε τραγούδια.

Προτιμά να αναφέρεται στα τραγούδια του στα ζητήματα που τον απασχολούν περνώντας τα μηνύματά του με απλό τρόπο χωρίς υπερβολές.

Η αγάπη και ο έρωτας του Λεωνίδα για αυτό που κάνει σε συνδυασμό με το ακατάπαυστο μεράκι και την χαρά του για τη δουλειά του, του έχει εξασφαλίσει ένα εισιτήριο διαρκείας στα μουσικά δρώμενα.



Κακό Συναπάντημα (full band)


Τα τελευταία 8 χρόνια το Κακό Συναπάντημα εξελίχθηκε σταδιακά σε 9-μελή reggae-dub μπάντα. Βασικό στοιχείο τους ο κοινωνικός - άμεσος ελληνικός στίχος - συνέχεια μιας δεκαπενταετούς πορείας. Επιρροές όλης της παρέας εισχωρούν στη reggae που παίζουν κάνοντας την πολυμορφική και πλέον χαρακτηριστική.

Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις τις Ελλάδας και έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ που εκφράζουν την δράση τους καθώς και ως support live σε κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής (groundation,dub inc κ.ά). Το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους cd ως μπάντα (ανεξάρτητη παραγωγή) το οποίο και εξαντλήθηκε.