AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Δεκ 2013

Προσέλκυση τουριστών μέσω της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης της Ουτρέχτης


Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Vakantiebeurs στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας (14-19/1/2014), η Διεύθυνση Τουρισμού διοργανώνει μία σειρά ενεργειών για την προσέλκυση επισκεπτών στη Σάμο, όπως και στα άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης, εκτός από το πλούσιο τουριστικό υλικό που θα έχουν στη διάθεσή τους και τη δυνατότητα να γευτούν τα τοπικά μας προϊόντα, θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτηματολόγιο, που θα αφορά στα νησιά μας. Οι απαντήσεις που θα συγκεντρωθούν από το ερωτηματολόγιο, θα αφορούν σε στοιχεία για την αναγνωρισιμότητα των νησιών, την επισκεψιμότητά τους, τις προσδοκίες των επισκεπτών, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των νησιών μας κλπ. 

Για τη μεγαλύτερη δυνατή προσέλκυση των επισκεπτών στο stand της Περιφέρειας, θα διοργανωθεί διαγωνισμός – με απαραίτητη προϋπόθεση τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου – με προσφορά πακέτων διαμονής στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Όσοι επιχειρηματίες του τουρισμού ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον παραπάνω διαγωνισμό, προσφέροντας πακέτα φιλοξενίας ολιγοήμερων διακοπών για 2 άτομα, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου το αργότερο έως την Τρίτη, 7 Ιανουαρίου. Η προσφορά θα πρέπει να αποσταλεί στο e-mail: tourismos@1174.syzefxis.gov.gr

Πηγή