AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Δεκ 2013

Οι ταινίες στο Crystal Cinema έως τις 27/12


Το Crystal Cinema στο Μαλαγάρι της Σάμου θα προβάλλει έως και την Παρασκευή 27/12, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος" ενώ τις ίδιες μέρες στις 18:30 θα προβάλλει την ταινία κινουμένων σχεδίων "Free Birds".

Η ταινία "Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος" είναι μια ταινία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2013.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Θορ μάχεται να σώσει τους εννιά κόσμους από έναν μυστηριώδη εχθρό, αρχαιότερο του σύμπαντος. Όμως και μια σύγχρονη φυλή, με ηγέτη τον Μάλεκιθ, ζητάει εκδίκηση και σκοπεύει να βυθίσει το σύμπαν στο χάος. Με αντίπαλους εχθρούς ισχυρότερους από τον Όντιν και τον Άσγκαρντ, ο Θορ πρέπει να ενώσει ξανά τις δυνάμεις του με την Τζέιν Φόστερ σε ένα επικίνδυνο ταξίδι, στο οποίο πρέπει να κάνει την απόλυτη θυσία.


Σκηνοθεσία: Alan Taylor Πρωταγωνιστούν: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston κ.ά.

Διάρκεια: 112 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Η ταινία "Free Birds" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2013, η οποία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Τζέικ είναι μεγαλόσωμος και παρορμητικός. Ο Ρέτζι είναι αφελής και καλόψυχος. Το μόνο που τους ενώνει, εκτός από το γεγονός ότι είναι γαλοπούλες, είναι η μοίρα τους να καταλήξουν πάνω σε μια πιατέλα στο γιορτινό τραπέζι. Έτσι, αποφασίζουν να κλέψουν μια χρονομηχανή και να επιστρέψουν πίσω στον 17ο αιώνα, τότε που ξεκίνησε η παράδοση να τρώνε γαλοπούλα την Ημέρα των Ευχαριστιών. Στόχος τους: να αφαιρέσουν το πιάτο γαλοπούλας από το εορταστικό μενού.



Σκηνοθεσία: Jimmy Hayward. Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Γιάννης Στεφόπουλος, Ντίνος Σούτης, Τάσος Κωστής, Πέτρος Σπυρόπουλος, Όθων Μεταξάς, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Σταύρος Μαυρίδης, Δημήτρης Δημόπουλος, Ακίνδυνος Γκίκας, Βασιλική Σούτη, Χρήστος Συριώτης, Έλενα Τσαγκρινού.

Διάρκεια: 91 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Crystal Cinema στο Μαλαγάρι Σάμου.

Τηλέφωνο 22730 80111.