AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Δεκ 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το χριστουγεννιάτικο τουρνουά μίνι βόλεϊ του Πολυκράτη


Ο Α.Ο. Πολυκράτης διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή το 14ο, χριστουγεννιάτικο τουρνουά μίνι βόλεϊ στο Κλειστό Γυμναστήριο (Δ.Α.Κ) του Πυθαγορείου.

Το τουρνουά αυτό έχει γίνει πλέον θεσμός και ως σκοπό του έχει την  ανάπτυξη – διάδοση του αθλήματος τονίζοντας ότι "δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη, αλλά η συμμετοχή, το ευ αγωνίζεσθε, ο σεβασμός προς τον αντίπαλο, το διαιτητή και τους κανόνες που διέπουν το άθλημα".

Στη διοργάνωση συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια γεννημένα από την 1/1/2001 έως τις 31/12/2007. Ο Ιωνικός Καρλοβάσου συμμετείχε με δύο ομάδες κοριτσιών.




Παράλληλα διοργανώθηκε χριστουγεννιάτικο bazaar με γλυκά που έφτιαξαν οι γονείς των παιδιών για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος.





Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και σοκολατένιων γλυκών σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και με την ευχή για "Καλές Γιορτές και ευτυχισμένο το 2014"!

Ο Α.Ο Πολυκράτης ευχαριστεί τον Ιωνικό Καρλοβάσου που για μία ακόμα φορά συμμετείχε στο τουρνουά και τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν, τους εθελοντές διαιτητές - γραμματείς, τους υπεύθυνους προπονητές των ομάδων, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και κατανόηση  που έδειξαν και γενικά όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση αυτή.