AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Αυγ 2014

Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου η κλήρωση του κυπέλλου μπάσκετ

 

Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου θα γίνει στην πόλη της Σάμου η κλήρωση του κυπέλλου μπάσκετ "Γιώργος Βαλής", στο οποίο μετέχουν ομάδες του Νομού Σάμου.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Αιολίς και ώρα 20:00.

Στο κύπελλο δικαιούνται να συμμετάσχουν τα παρακάτω σωματεία:

1. Α.Σ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

2. Α.Σ. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ

3. Α.Σ. ΛΑΙΛΑΨ

4. Π.Μ.Α.Σ. ΚΟΥΡΟΣ

5. Π.Α.Σ ΙΚΑΡΟΣ

6. Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ

7. Α.Ε.Σ.Μ. ΦΟΙΝΙΞ

8. Α.Ο.ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ

9. Α.Σ. ΡΙΒΑ

10. Α.Σ. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Όποιο άλλο σωματείο έχει συσταθεί νόμιμα.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τα σωματεία θα πρέπει μέχρι τις 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 19:00 να έχουν αποστείλει τις δηλώσεις συμμετοχής στο κύπελλο με συστημένη επιστολή των ΕΛ.ΤΑ ή να την παραδώσουν ιδιοχείρως μέχρι την παραπάνω ημέρα και ώρα στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης Σάμου ή με fax στο 2273028858 ή 2273025529.

Καμιά δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνει δεκτή μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας.

Στη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να αναγράφεται το γήπεδο το οποίο θα χρησιμοποιήσει σαν έδρα του το σωματείο στο κύπελλο μαζί με τη σχετική άδεια χρησιμοποίησής του, δεύτερο γήπεδο που θα χρησιμοποιηθεί σαν εφεδρική έδρα, καθώς και τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσει στις εμφανίσεις της η ομάδα.

Οι αγώνες του κυπέλλου ανδρών θα διεξάγονται αποκλειστικά σε κλειστά γυμναστήρια. Κάθε σωματείο υποχρεούται να δηλώσει κλειστό γήπεδο σαν έδρα του. Σε περίπτωση που σωματείο αδυνατεί να εξασφαλίσει κλειστό γήπεδο σαν έδρα του, οι αγώνες του θα τελούνται σε γήπεδα που θα ορίζονται από την Τ.Ε. Σάμου. Η Τ.Ε. Σάμου έχει το δικαίωμα στα γήπεδα που θα δηλώσουν τα σωματεία, να προσθέσει και άλλα που πληρούν τους όρους διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος και στα οποία θα ορίζονται και θα τελούνται αγώνες σωματείων που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο της έδρας τους.

Στις περιπτώσεις που είναι αδύνατη η τέλεση αγώνα σε γήπεδο που έχει ορισθεί αρχικά και αφού τούτο έχει γνωστοποιηθεί έγκαιρα στην Τ.Ε. Σάμου (τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν) από το γηπεδούχο σωματείο, ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί, με απόφαση της Τ.Ε. Σάμου στο ίδιο γήπεδο είτε την προηγούμενη του αγώνα ημέρα είτε την επόμενη.

Η συμμετοχή των σωματείων που δηλώνουν ότι θα πάρουν μέρος στο κύπελλο είναι υποχρεωτική.

Η μη προσέλευση κάποιου σωματείου με υπαιτιότητά του στον αγώνα του κυπέλλου συνεπάγεται το μηδενισμό του και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα του κυπέλλου θα γνωστοποιηθεί με νεώτερο έγγραφο.

Οι ημέρες διεξαγωγής των αγώνων ορίζονται όλες οι ημέρες της εβδομάδας και σύμφωνα με το πρόγραμμα.


ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ


Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 3 φάσεις:

Α. Προκριματική φάση:

ΙΚΑΡΙΑ

Σε περίπτωση που δηλώσουν συμμετοχή 2 ομάδες από την Ικαρία, σχηματίζουν ζευγάρι και μετά από αγώνα νοκ-άουτ ο νικητής περνά στην επόμενη φάση και λαμβάνει τον κλειδάριθμο Α1. Ο αγώνας θα γίνει το χρονικό διάστημα 14-21 Σεπτεμβρίου 2014. Σε περίπτωση που δηλώσει συμμετοχή μία ομάδα από την Ικαρία συμμετέχει κανονικά στην κλήρωση με τις υπόλοιπες ομάδες της νήσου Σάμου.

ΣΑΜΟΣ

Οι ομάδες τις Σάμου θα κληρωθούν σε ζευγάρια και με αγώνες νοκ-άουτ στην έδρα της πρώτης ομάδας που θα προκύψει από τη κλήρωση θα περάσουν στην επόμενη φάση. Οι αγώνες θα γίνουν το χρονικό διάστημα 20-21 Σεπτεμβρίου 2014.

Β. Ημιτελική φάση:

Οι νικήτριες ομάδες από τη φάση Α θα αγωνιστούν κατόπιν κλήρωσης σε ζευγάρια. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα νοκ-άουτ σε ουδέτερη έδρα και θα γίνουν το χρονικό διάστημα 4-12 Οκτωβρίου 2014.

Γ. Τελική φάση:

Οι νικήτριες ομάδες της Β Φάσης θα αγωνιστούν στον τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαθέος.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 18-19 Οκτωβρίου 2014.

Δείτε περισσότερα στην ειδική προκήρυξη του κυπέλλου ανδρών "Γιώργος Βαλής" για την περίοδο 2014-2015.

Πηγή: Σελίδα της Τοπικής Επιτροπής Ε.Ο.Κ. Σάμου