AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Οκτ 2014

Κυπελλούχος στο μπάσκετ η Αναγέννηση

Φωτογραφία από το Samosbasket.gr

Η Αναγέννηση Σάμου κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου το κύπελλο μπάσκετ "Γεώργιος Βαλής", συντρίβοντας στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαθέος τον Μαίανδρο Ικαρίας με σκορ 82-52.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 25-4, 47-19, 63-35, 82-52.

Οι πόντοι των παικτών των δύο ομάδων:

Α.Σ.Σ Αναγέννηση (Βαρβούνης):
Χρυσάκης, Παναγιώτου 2, Κουτζάς 2, Ανδρεαδάκης 4, Ροντογιάννης 15 (1), Βογιατζής 2, Καποτάς 7 (1), Τρυφωνόπουλος 11 (3), Παναγιωτακόπουλος 4, Μαραθοκαμπίτης 3, Αντωνούσος 16 (1), Βλαβιανός 16 (2).

Α.Σ Μαίανδρος: Τσούνης 6, Μαματάς 17, Κυράνης, Κόχυλας 17, Γενούζος 2, Πολίτης, Τσιώλης, Καρύμαλης 4, Τσεπέρκας 1, Μανώλης, Τσίχλης 3, Μουσέτης 2.

Σύμφωνα με το Samosbasket.gr,  "ήταν ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί και ιδιαίτερες "δάφνες", αφού όπως φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Η Αναγέννηση υπερτερούσε παντού, σε άμυνα, επίθεση, αιφνιδιασμούς, ριμπάουντ (αμυντικά – επιθετικά) και αν δεν έριχνε ρυθμούς ίσως η διαφορά στο σκορ να ήταν μεγαλύτερη.

Ο Μαίανδρος που ναι μεν κανείς δεν παραγνωρίζει την επιτυχία του να φτάσει στον τελικό αποκλείοντας τον Ίκαρο και τον Πολυκράτη, εντούτοις ενώ ήταν πλήρης, παρουσίασε ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, τουλάχιστον από το παιχνίδι με τον Πολυκράτη. Ασύνδετος με πολλά λάθη και αδυναμία στα ριμπάουντ. Καταστροφικά ήταν τα πρώτα δύο δεκάλεπτα για το Μαίανδρο, όπου τίποτα δεν πήγαινε καλά και η διαφορά είχε φτάσει στους 28 πόντους (47-19).

Η Αναγέννηση στο δεύτερο ημίχρονο από τη μια έριξε ρυθμούς και ο προπονητής της έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες να έχουν συμμετοχή, αλλά και να σημειώσουν πόντους.

Η ομάδα της Σάμου φαίνεται ότι βρήκε λύση στην περιφέρειά της, έχει πλέον ένα εύκολο τρίποντο, έχει πλέον ταχύτητα και έδεσε ακόμα περισσότερο την άμυνά της.

Διαφορετικά τα πράγματα για τον Μαίανδρο, ο οποίος είχε περιφέρεια καλή, έτρεξε στον αιφνιδιασμό, αλλά υστερούσε στη άμυνα.

Δίκαια η Αναγέννηση κατέκτησε τον τίτλο του κυπελλούχου, ενώ ξεχώρισαν οι Ροντογιάννης, Αντωνούσος και ο Βλαβιανός που "πυροβολούσε" με επιτυχία για όσο χρονικό διάστημα έπαιξε.

Από τον Μαίανδρο που προσπαθεί ακόμα να δέσει ένα καλό σύνολο ως νεοφώτιστος ξεχώρισαν οι Μαματάς και Κόχυλας.

Πηγή: Samosbasket.gr