AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Οκτ 2014

Ο Δήμαρχος Σάμου στο Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

 

Εκλεγμένο εκπρόσωπο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) αποκτά για πρώτη φορά η Σάμος. 

Ο Δήμαρχος Μιχάλης Αγγελόπουλος εξελέγη σε αυτή τη θέση με τον συνδυασμό "Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση" του νέου προέδρου, Γιώργου Πατούλη και θα είναι για 5 χρόνια μέλος του νέου Δ.Σ. που θα συγκροτηθεί το Σάββατο, εκπροσωπώντας παράλληλα και όλο το Βόρειο Αιγαίο. Τις περισσότερες ψήφους έλαβε από Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της Αττικής, της Κρήτης και της Νησιωτικής Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την εκλογή του, ο Δήμαρχος Σάμου τόνισε:
"Είναι μια μεγάλη τιμή για τη Σάμο και μια θέση ευθύνης για λογαριασμό ολόκληρου του Βορείου Αιγαίου. Μέσα από το νέο Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε θα δουλέψω με συνέπεια και αποφασιστικότητα για μια αυτοδιοίκηση ισχυρή, αυτάρκη και ανεξάρτητη.

Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι πολύ ισχυρός στην Ευρώπη, και τα οφέλη που μπορούμε να αντλήσουμε για την ελληνική Αυτοδιοίκηση  μεγάλα. Θα δουλέψω συστηματικά, μεθοδικά, με στόχο μετρήσιμα και διαρκή αποτελέσματα".

- Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νομού Σάμου της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σχετικά με την εκλογή του κ. Αγγελόπουλου τα εξής:

"Η εκλογή του Δημάρχου Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου στο Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε σηματοδοτεί ότι η Σάμος έχει ικανούς ανθρώπους που μπορεί πλέον να τους εμπιστεύεται η πλειοψηφία των αιρετών μελών της αυτοδιοίκησης.

Η Σάμος εκπροσωπείτε για πρώτη φορά. Το Βόρειο Αιγαίο θα εκπροσωπείτε από τον Δήμαρχο Σάμου κάτι που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πόσο σημαντικό είναι.

Η επιτυχία της Σάμου να εκλέξει μέλος στην Κ.Ε.Δ.Ε, καθώς και η επιλογή του Δήμου μας να εφαρμόσει πιλοτικά το πρόγραμμα για το «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» δείχνει ότι υπάρχει ο τρόπος να ήμαστε κοντά στις εξελίξεις που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον να βγούμε από το περιθώριο και να αποδείξουμε ότι η Σάμος μπορεί και θα πάει μπροστά.

Καλή επιτυχία στον συνδυασμό "Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση" του νέου προέδρου Γιώργου Πατούλη και στον Δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο
".