AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιαν 2018

Σβήνονται οι κλήσεις που κόπηκαν στο τουριστικό λιμάνι Σάμου από 19-21/1


Ανακαλούνται οι εκθέσεις βεβαίωσης παράβασης ΚΟΚ στον χώρο του τουριστικού λιμένα Σάμου κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 21 Ιανουαρίου 2018, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του τοπικού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, που συνεδρίασε εκτάκτως τη Δευτέρα, παρουσία του δημάρχου, Μιχάλη Αγγελόπουλου.
 
Σύμφωνα με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου, «όσοι από τους συμπολίτες μας κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα έλαβαν βεβαίωση παράβασης ΚΟΚ από το γραφείο Τροχαίας του Λιμεναρχείου Σάμου, για παράνομη στάση-στάθμευση αποκλειστικά και μόνο στο τμήμα του λιμένα που περιλαμβάνει τον παλαιό Επιβατικό Σταθμό, τον χώρο αναστροφής περιμετρικά του κτιρίου και το παλαιό τμήμα πρόσδεσης πλόων εξωτερικού, θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της υπηρεσίας μας, προκειμένου να καταθέσουν τις σχετικές παραβάσεις, οι οποίες και θα ανακληθούν.
 
Όσοι έχουν προβεί σε ηλεκτρονική πληρωμή μέσω τραπεζικού συστήματος, θα πρέπει να προσκομίσουν επιπρόσθετα το σχετικό παραστατικό πληρωμής, προκειμένου η υπηρεσία μας να προβεί στην επιστροφή του αντιτίμου» αναφέρει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου.