AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Ιαν 2018

Τριήμερη περιοδεία της Χριστιάνας Καλογήρου στη Σάμο


Επίσκεψη στη Σάμο για ένα τριήμερο πραγματοποιεί η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου.
 
Συνοδευόμενη από τους αντιπεριφερειάρχες Νίκο Κατρακάζο και Γιώργο Κυριαζή, συναντήθηκε την Τρίτη στο Καρλόβασι με το Διοικητικό Συμβούλιο του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Σάμου, ο οποίος αριθμεί 181 μέλη με περισσότερες από 13.000 κυψέλες.
 
Η κ. Καλογήρου παρέστη στο σεμινάριο για τη μελισσοκομία και στον χαιρετισμό της είπε ότι αποτελεί στρατηγική επιλογή της περιφερειακής Αρχής η διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό.
 


"Υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο την προώθηση των υψηλής ποιότητας παραγόμενων προϊόντων μελισσοκομίας, ώστε να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Για τον λόγο αυτόν, με κάθε χρηματοδοτικό μέσο ενισχύουμε την προσπάθεια των παραγωγών" σημείωσε η περιφερειάρχης, που συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Καρλοβάσου Τάσο Καλατζή και συζήτησαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.
 
Σε σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη με τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Κατρακάζο, τον Έπαρχο Ικαρίας Παναγιώτη Γενούζο και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, δηλαδή σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους.
 

Το απόγευμα της Τετάρτης η περιφερειάρχης θα παραστεί στην εκδήλωση απόδοσης ευχαριστίας στο Εθελοντικό Κίνημα Πολιτικής Προστασίας της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων, για την πολύτιμη προσφορά του. Στην εκδήλωση θα παραδοθούν οι βραδυφλεγείς στολές που η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προμηθεύτηκε για την κάλυψη των αναγκών των ομάδων δασοπροστασίας, ενώ θα γίνει και ο προγραμματισμός δράσης για την προσεχή περίοδο.