AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Ιαν 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο ΑΟ Πολυκράτης έκοψε την πίτα του!


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε στο κλειστό γήπεδο του Πυθαγορείου ο Αθλητικός Όμιλος Πολυκράτης.
 
Στην εκδήλωση αυτή, που έλαβε χώρα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, έδωσαν το παρών όλα τα μέλη του Δ.Σ, το σύνολο των προπονητών, η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών και από τα τρία τμήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ) και πλήθος κόσμου.
 
Μετά την κοπή της πίτας από τον πατήρ Ειρηναίο, ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Σοφιανός Πέτρος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κατρακάζος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Κυριαζής, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Στεφανής και εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου.
 
Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους χορηγούς που πρόσφεραν δώρα για τα παιδιά, αλλά κι αυτούς που πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά που είναι ακόμα σε εξέλιξη (κλήρωση 5/2).
 
Κατόπιν, το τμήμα μπάσκετ βράβευσε τους χορηγούς που συμμετείχαν στην ανανέωση του αθλητικού υλικού του.
 
Βραβεύτηκαν, επίσης, για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο οι Βαγγέλης Καρράς, Δημήτρης Νικολαϊδης και Βαγγέλης Χατζηελευθεριάδης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο έργο των προπονητών Δημήτρη Νικολαϊδη, Ζωγραφιάς Γκατζάκη, Σταμάτη Κουλούρη, Δημήτρη Βογιατζή και Γιώργου Κονταξή.
 
Η εκδήλωση τελείωσε στον μπουφέ που είχαν δημιουργήσει οι γονείς των αθλητών.
 
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους προαναφερόμενους, επώνυμους κι ανώνυμους, για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.
 
Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα!