AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Σεπ 2018

Το 2ο Πανσαμιακό Πρωτάθλημα Paintball στις 15-16/9


Ο Αθλητικός Σύλλογος Χρωματοσφαίρισης Σάμου "Νέμεσις" διοργανώνει το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το πανσαμιακό πρωτάθλημα χρωματοσφαίρισης (paintball) στο γήπεδο του συλλόγου στο χωριό των Σπαθαραίων. 

Στο περσινό πρώτο πρωτάθλημα συμμετείχαν 20 ομάδες και συνολικά 100 παίχτες από όλο το νησί  και οι διοργανωτές ελπίζουν να μπορέσουν να ξεπεράσουν το περσινό επίτευγμα με τη βοήθεια του κόσμου.

Οι αγώνες του Σαββάτου θα ξεκινήσουν από τις 14:00 και της Κυριακής από τις 12:00, ενώ θα υπάρχει οργανωμένος χώρος για την παρακολούθηση των αγώνων από τους θεατές , όπως και επίσης οργανωμένο αναψυκτήριο για την εξυπηρέτηση των παιχτών και των θεατών. 

Αξίζει να τονιστεί ότι οι αγώνες θα οργανωθούν με το σύστημα των ομίλων, ενώ εντός γηπέδου θα υπάρχουν τρεις διαιτητές για την ορθή διεξαγωγή των αγώνων.

Στις 21:30 της Παρασκευής 14/9 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομάδων και αγώνων του πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο. 

Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου στο παλαιό Γυμνάσιο Καρλοβασου. 

Σε περίπτωση που υπάρχουν άτομα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει πεντάδα και δεν έχουν επικοινωνήσει με τους διοργανωτές, μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 21:30 της Παρασκευής για να έρθουν σε επαφή με άλλους ενδιαφερόμενους. 

Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά την διοργάνωση μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Αθλητικού Συλλόγου Χρωματοσφαίρισης Σάμου "Νέμεσις" στο facebook και για περισσότερες πληροφορίες για το σύλλογο επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του.


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com