AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Σεπ 2018

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο Δ. Βίτσας αρνείται να ενημερώσει για το προσφυγικό


Για "αδικαιολόγητη ακύρωση, την τελευταία στιγμή» της συζήτησης επίκαιρης ερώτησής του για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου" και για "πολλές αναπάντητες ερωτήσεις" από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής κάνει λόγο ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Όπως υποστηρίζει, "ο κ. Βίτσας αρνείται για πολλοστή φορά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο για τις μεγάλες ευθύνες του ιδίου και της κυβέρνησής του για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου".

Κατά τον κ. Βαρβιτσιώτη, ο υπουργός δεν προσέρχεται στη Βουλή για να ενημερώσει για τους χειρισμούς του. "Είναι σαφές ότι ακολουθεί πιστά τα βήματα των προκατόχων του. Είναι, επίσης, σαφές ότι το κρυφτό και η απαξίωση των δημοκρατικών θεσμών δεν είναι προσωπική, αλλά πολιτική επιλογή του ίδιου και της κυβέρνησης του.

Να είναι σίγουρος, όμως, ότι η Νέα Δημοκρατία θα εξακολουθεί να ασκεί με αμείωτο ρυθμό κοινοβουλευτικό έλεγχο και στα ζητήματα του προσφυγικού-μεταναστευτικού" καταλήγει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com