AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Ιουν 2019

Διαφημιστείτε στο My Samos Blog!




Μεγάλες εταιρείες, όπως η Blue Star Ferries και η Hellenic Seaways, διαφημίζονται και φέτος στο My Samos Blog, το ίδιο και τοπικές επιχειρήσεις! 

Δείτε στη συνέχεια λεπτομέρειες για τον τρόπο και τις θέσεις της διαφημιστικής σας καταχώρησης!

Διαφήμιση στο My Samos Blog


Ενημερωτικό - τουριστικό ιστολόγιο για τη Σάμο.

 • Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google Analytics, μέχρι σήμερα το έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 718.000 διαφορετικοί (μοναδικοί) χρήστες από 110 χώρες και περίπου 2.700 πόλεις ανά τον κόσμο (διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο τα πλήρη στατιστικά στοιχεία).



Έως τώρα έχει αναρτήσει περισσότερες από 18.500 δημοσιεύσεις.

Σε Ελληνικά και Αγγλικά φιλοξενεί μόνιμες ενότητες τουριστικού περιεχομένου.

 • Και στο υπόλοιπο περιεχόμενό του παρέχει άμεσα τη δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης σε 12 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ολλανδικά, Σουηδικά, Δανέζικα, Ρωσικά, Αραβικά και Τουρκικά).



 • Είναι στις κορυφαίες θέσεις στη διεθνή μηχανή αναζήτησης Google όταν κανείς πληκτρολογήσει τη λέξη Samos ή Σάμος.


Το ακολουθούν περίπου 12.200 χρήστες στη σελίδα του στo facebook, ενώ διατηρεί προφίλ και στο Twitter.


Από το 2017 φιλοξενεί και διαφημιστικές καταχωρήσεις.

Ήδη κατά τις δύο τελευταίες χρονιές διαφημίστηκαν σε αυτό εταιρείες όπως οι: Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Astra Airlines, Celestyal Cruises, Dodekanisos Seaways, By Ship Travel, ΕΟΣ Σάμου, Δήμος Σάμου, Hotel Glicorisa, Coffee Plus κ.ά.

Οι διαθέσιμες θέσεις για διαφημιστικά banners είναι επάνω από τις δημοσιεύσεις και στην πλαϊνή στήλη, δηλαδή αριστερά από τις δημοσιεύσεις.


 • Τα banners πάνω από τις δημοσιεύσεις (οριζόντια διαφήμιση) έχουν διαστάσεις 728x90 pixels και τα banners στην πλαϊνή στήλη (sidebar) διαστάσεις 300x250 pixels.


Στο διαφημιστικό πακέτο περιλαμβάνεται και δεύτερη δωρεάν διαφήμιση μέσα στην αντίστοιχη με τον διαφημιζόμενο θεματική ή τοπική κατηγορία (πχ για διαφήμιση επιχείρησης από το Καρλόβασι, δεύτερη δωρεάν διαφήμιση σε όλα τα θέματα που αφορούν το Καρλόβασι κλπ).


 • Για τουριστικές επιχειρήσεις προσφέρεται δωρεάν δεύτερη διαφήμιση στη μόνιμη ενότητά μας ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ή την έκδοσή της στα αγγλικά, TOURISM.


Για παραλιακές επιχειρήσεις προσφέρεται δωρεάν δεύτερη διαφήμιση στη μόνιμη ενότητά μας ΠΑΡΑΛΙΕΣ ή την έκδοσή της στα αγγλικά, BEACHES.


Κάθε διαφήμιση κοινοποιείται - «καρφιτσώνεται» δωρεάν για 15 ημέρες και στο προφίλ του My Samos Blog στο facebook, το οποίο διαθέτει περισσότερους από 12.100 ακολούθους.

Στη διάρκεια της διαφημιστικής καταχώρησης υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν αλλαγής προϊόντος - αφίσας εκδήλωσης, αν το επιθυμεί ο διαφημιζόμενος.

Η διαφήμιση ανεβαίνει στον «αέρα» μόνο μετά την αποστολή από τον ενδιαφερόμενο να διαφημιστεί συμπληρωμένου πλήρως του εντύπου παραγγελίας.


Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6976439271, 6970130195 και στο e-mail my.samos.blog@gmail.com.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com