AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Οκτ 2019

Συνεχίζονται οι στειρώσεις αδέσποτων ζώων στην ανατολική Σάμο

Φωτογραφίες: Δήμος Ανατολικής Σάμου

Το πρότυπο ιατρείο μικρών ζώων του Αντώνη Καραμηνά, όπου συνεχίζονται να πραγματοποιούνται με επιτυχία στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς επισκέφτηκαν την Κυριακή ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ο αντιδήμαρχος, Βαγγέλης Καρράς και ο διευθυντής της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Σταμάτης Τσολακάκης.

Σύμφωνα με τη σελίδα του δήμου στο facebook "Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου έπειτα από πολύμηνη αλληλογραφία με το ΓΕΩΤΕΕ κατάφερε και απέκτησε την άδεια για την άσκηση των υπηρεσιών του Ολλανδού κτηνιάτρου, Viktor Lans, ο οποίος προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του. Τα έξοδα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ζώων, αγορά microchips κλπ. τα έχει αναλάβει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου".


"Σ΄ αυτό το έργο αξίζουν συγχαρητήρια στους εθελοντές κτηνιάτρους, στο Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου και στον κτηνίατρο κ. Αντώνη Κων. Καραμηνά, ο οποίος παραχωρεί το ιατρείο του αφιλοκερδώς. Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές οι οποίοι στέκονται αρωγοί αναφορικά με το θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου θα συνεχίσει να στειρώνει αδέσποτα ζώα μέχρι να εξαλείψει το φαινόμενο της εγκατάλειψης τους", καταλήγουν οι υπεύθυνοι του Δήμου.


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com