AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Οκτ 2019

Ο Κέρκης ζητάει να παίξει φέτος στη Volleyleague!


Τις δικές του πιθανότητες να παίξει στην Volleyleague εξαντλεί ο Κέρκης Μαραθοκάμπου, ζητώντας wild card με σχετική επιστολή της διοίκησής του προς την Ε.Σ.Α.Π και την Ε.Ο.Π.Ε.

Η επιστολή αυτή αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

"Αγαπητέ Πρόεδρε,

Αγαπητά μέλη του συνεταιρισμού,

Ο Α.Σ. Κέρκης είναι ένα ιστορικό σωματείο που εδρεύει στο πανέμορφο νησί της Σάμου με έδρα τον Μαραθόκαμπο.

Ο σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1978 και το 1980 γεννήθηκε το τμήμα βόλεϊ, το οποίο τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με πολλές επιτυχίες.

Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ο Α.Σ. Κέρκης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του κατακτώντας την 2η θέση στα μπαράζ ανόδου, όπου ηττήθηκε στον τελικό από την άξια πρωταθλήτρια ομάδα του ΟΦΗ.

Ωστόσο ως φιναλίστ στον τελικό της ανόδου θεωρούμε ότι έχουμε το δικαίωμα, σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός ομάδων, να συμμετέχουμε στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Volley League (Α1 ανδρών).

Ως εκ τούτου και κατόπιν των αλλεπάλληλων τηλεφωνικών επικοινωνιών μας με τους αρμόδιους φορείς (Ε.Ο.ΠΕ. & Ε.Σ.Α.Π.) θα θέλαμε να εκδηλώσουμε και επίσημα το ενδιαφέρον μας για την κάλυψη της κενής θέσης που ενδέχεται να προκύψει στο Πρωτάθλημα της Volley League.

Η προετοιμασία, η οργάνωση και η εφαρμογή ενός τέτοιου εγχειρήματος αντιλαμβάνεστε ότι κρύβει τεράστιες δυσκολίες, αλλά όλοι εμείς στον Α.Σ. Κέρκη είμαστε έτοιμοι για τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας μας στην οποία όμως, δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η επαγγελματική Πετοσφαίριση στην Ελλάδα, αλλά και του ασφυκτικού χρονικού πλαισίου που υπάρχει, χρειάζεται και η άμεση συμβολή του Συνεταιρισμού με κάποιες γενναίες αποφάσεις.

Έχοντας ουσιαστικά 15 ημέρες για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το συγκεκριμένο πρότζεκτ ζητούμε από την ΕΣΑΠ και τα μέλη της να αποφασίσουν έτσι ώστε τη φετινή χρονιά να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Volley League, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ όταν κάποιο από τα μέλη της δεν υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της προς όλους τους εμπλεκόμενους (Προπονητές, αθλητές κ.α.).

Δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση η αναγκαία, λόγω των συνθηκών που περιγράψαμε παραπάνω, πρόταση μας να χρησιμοποιηθεί αρνητικά και διαλυθούν ομάδες εις βάρος της ποιότητας του Πρωταθλήματος. Άλλωστε όλοι εσείς γνωρίζετε καλύτερα από εμάς ποια ρόστερ έχουν, ήδη, υλοποιηθεί.

Πρόθεση μας είναι, με τη μικρή πίστωση χρόνου που θα μας δοθεί, να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική η οποία θα τιμά το πρωτάθλημα, αλλά και το νησί μας και σε αγαστή συνεργασία με την ΕΣΑΠ και όλα τα μέλη της να προστατεύσουμε και να αναδείξουμε το προϊόν, δημιουργώντας ένα νέο πόλο ανάπτυξης στη νησιωτική Ελλάδα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Α.Σ ΚΕΡΚΗΣ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ"

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com