AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Ιουν 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ : Η Σάμος τώρα και σε γραμματόσημο και καρτ ποστάλ!


Σε όλον τον κόσμο ταξιδεύουν τη Σάμο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.)! Καινοτομούν και συμβάλλουν αποτελεσματικά στην παγκόσμια προβολή της Σάμου, μέσα από το σετ τευχιδίων γραμματοσήμων και καρτ ποστάλ με θέμα το νησί του Πυθαγόρα, που κυκλοφόρησαν στις 31 Μαΐου. Δείτε τα ένα προς ένα στο MY SAMOS BLOG!

Το σετ αποτελείται από 10 αυτοκόλλητα γραμματόσημα των 0,78 ευρώ με τίτλο «Περιηγητικός Τουρισμός» και περιέχει 10 κάρτες διαφορετικών τοπίων εξαιρετικής ομορφιάς της Σάμου, που μπορούν να ταχυδρομηθούν προς οποιονδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο.

Τα γραμματόσημα του σετ είναι συσκευασμένα σε τευχίδιο με εξωτερική απεικόνιση του Παλαιού Καρλοβασίου και του Πυθαγορείου, ενώ μέσα στον Ιούνιο θα κυκλοφορήσουν και τευχίδια με απεικόνιση το Βαθύ και το Κοκκάρι.

Τα ΕΛ.ΤΑ. θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο ανάλογο σετ που θα απεικονίζει τον Μαραθόκαμπο, με την ευκαιρία της έκθεσης του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας.

Η διάθεση των εν λόγω τευχιδίων γίνεται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα Σάμου, Καρλοβασίου και Πυθαγορείου, από  τα συνεργαζόμενα με τα ΕΛΤΑ σημεία πώλησης στο νησί και από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα-Post Collection (Λυκούργου 5 και Απελλού, Αθήνα).

Η τιμή του σετ (γραμματόσημα και κάρτες) είναι 7,80 ευρώ, όση είναι μόνο η αξία των 10 γραμματοσήμων.

Δείτε τις φωτογραφίες των καρτ ποστάλ:













Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον Νίκο Χατζηιακώβου για το εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό των τοπίων της Σάμου και  την άριστη συνεργασία.

Ο Νίκος Χατζηιακώβου σε μόνιμη βάση φροντίζει και μέσα από το MY SAMOS BLOG να αναδεικνύει τις ομορφιές του νησιού. Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες-καρτ ποστάλ των ΕΛ.ΤΑ. έχουν ήδη δημοσιευτεί στο blog μας.

Πρόσφατα, μάλιστα, φωτογραφίες του φιλοξένησε και το περιοδικό "Betterfly" της "Astra Airlines".

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ελένη Κοντού, προϊσταμένη στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων στη Διεύθυνση Διοίκησης και Επικοινωνίας των ΕΛ.ΤΑ, για την παραχώρηση στο MY SAMOS BLOG της άδειας δημοσίευσης των καρτ ποστάλ και του γραμματοσήμου των ΕΛΤΑ για τη Σάμο!