AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Δεκ 2013

Σύλληψη Πακιστανού για λαθρεμπόριο στο Καρλόβασι


Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Καρλόβασι της Σάμου, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με την διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, ένας 24χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παραβάσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη 39χρονου ομοεθνή του, για τα ίδια αδικήματα.

Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκαν, κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου 50 πακέτα τσιγάρα χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία προόριζε προς πώληση σε τρίτους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν 30 πακέτα λαθραία τσιγάρα, όπως και 106 CD και DVD που δε έφεραν την ειδική ταινία γνησιότητας.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 24χρονος είχε προμηθευτεί τις παραπάνω ποσότητες τσιγάρων, από τον 39χρονο ομοεθνή του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 39χρονου, εντοπίστηκαν 400 πακέτα λαθραία τσιγάρα καθώς και 264 συνολικά πλαστά CD και DVD.

Οι παραπάνω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και ψηφιακών δίσκων, που προορίζονταν προς πώληση, κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.