AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Δεκ 2013

Φιλανθρωπική βόλτα με δίκυκλα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου


Στο Charity Ride 2013, μια βόλτα δικύκλων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα συμμετάσχει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και το Vespa Club Σάμου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Η Φλόγα". 

Τα μέλη του Vespa Club Σάμου αλλά και όποιος κάτοχος δικύκλου επιθυμεί να συμμετάσχει, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο κατάστημα Gheto και Φυτοτεχνική στην πόλη της Σάμου ή στο τηλέφωνο 6948253612. 

Η εκκίνηση για το Charity Ride στις 15/12 θα γίνει στις 12:00 από την πλατεία Πυθαγόρα στην πόλη της Σάμου, ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες 17 πόλεις της Ελλάδας. Θα προηγηθεί πρωινός καφές σε καφετέρια της πλατείας και θα ακολουθήσει βόλτα και φωτογράφιση σε κοντινό προορισμό.

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ και οι συμμετέχοντες θα πρέπει φέρουν απαραίτητα κράνος και να κινούνται σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση Charity Ride 2013

Το Charity Ride 2013 διοργανώνεται ταυτόχρονα σε 18 πόλεις σε όλη την χώρα. Η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά. Ξεκίνησε το 2011 με πρωτοβουλία του Lambretta Club Hellas, που έχει και τον γενικό συντονισμό, με σκοπό την συγκέντρωση κάποιου ποσού που θα δοθεί σε οργανισμό πανελλήνιας εμβέλειας. Για φέτος επιλέχθηκε ο σύλλογος "Η Φλόγα", στον οποίο θα παραδοθεί το σύνολο των χρημάτων που θα μαζευτούν πανελλαδικά.