AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Απρ 2014

Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα ανθρωπιάς του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου


Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου παρέδωσε τη Μεγάλη Δευτέρα 22 κούτες με παιχνίδια, σχολικά είδη και έπιπλα δωματίων για μωρά, στην Ιματιοθήκη της Μητρόπολης Σάμου και Ικαρίας.
 
Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν και φέτος εντυπωσιακά στο κάλεσμα "Να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι αυτό το Πάσχα!" και έτσι συγκέντρωσαν τα παραπάνω είδη σε διάρκεια μόλις μιας εβδομάδας. Όλα αυτά θα διατεθούν στους δικαιούχους καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.





 
Οι άνθρωποι του συλλόγου τονίζουν: "Ας μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε πως αυτό που έχουμε δεν είναι δεδομένο. Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση παιχνιδιών και σχολικών ειδών έστω και με τη μικρότερη προσφορά για παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Καινούργια παιχνίδια ή χρησιμοποιημένα σε πολύ καλή κατάσταση και καθαρά όπως αξίζει να τα λάβουν τα παιδιά που τα στερούνται’.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες γνωρίσαμε από πρώτο χέρι τη διάθεση για προσφορά που υπάρχει διάχυτη στη κοινωνία μας. Πιστεύουμε ακράδαντα πως δράσεις σαν αυτή ενδυναμώνουν τη συνοχή του κοινωνικού μας ιστού και αναδεικνύουν την υγιή πλευρά του. Το ηθικό δίδαγμα παραμένει πως όσο ανάγκη έχουν συμπολίτες μας αυτά τα είδη τόσο ανάγκη έχουμε και εμείς να τα δώσουμε.

Ελπίζουμε πως άλλοι σύλλογοι, από τους πολυάριθμους εξωραϊστικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς, εθελοντικούς που έχουμε στο Νησί, θα πάρουν τη σκυτάλη της υποστήριξης της Ιματιοθήκης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν με τις προσφορές τους στη δράση μας.  Ευχαριστούμε πολύ τη Μητρόπολη μας και τους ευσυνείδητους εθελοντές της Ιματιοθήκης, που μας έδωσαν την ευκαιρία οργανωμένα και συντονισμένα να επιδείξουμε ξανά την αγάπη και αλληλεγγύη μας προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας
".