AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Απρ 2014

"Need for Speed" και παιδική ταινία στο Cine Olympia


Το Cine Olympia θα προβάλλει από την Πέμπτη 1/5 έως και τη Δευτέρα 5/5, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Need for Speed". Το Σάββατο 3/5 και την Κυριακή 4/5 στις 6 το απόγευμα θα προβάλλει επίσης την παιδική ταινία "Ο Κος Πίμποντι & ο Σέρμαν (Mr. Peabody & Sherman)".

Το "Need for Speed" είναι μια ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2014.

Η υπόθεση της ταινίας:

Μόλις που βγαίνει από τη φυλακή, όπου βρίσκονταν επειδή του την έφερε ο συνεργός του και νυν πλούσιο στέλεχος, ένας «αθλητής» ταχύτητας των δρόμων γράφεται σε μια κούρσα ανά τη χώρα, με μόνο πράγμα στο μυαλό του την εκδίκηση. Ο πρώην συνεργάτης του μαθαίνει για τα σχέδια του και εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό ενώ η κούρσα ξεκινάει.



Σκηνοθεσία: Scott Waugh. Πρωταγωνιστούν: Aaron Paul, Imogen Poots, Dominic Cooper κ.ά.

Διάρκεια: 130 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:





"Ο Κος Πίμποντι & ο Σέρμαν (Mr. Peabody & Sherman)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2014.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ο κος Πίμποντι είναι επιχειρηματίας, εφευρέτης, επιστήμονας, κάτοχος Νόμπελ, γευσιγνώστης, δύο φορές Ολυμπιονίκης και ιδιοφυία.... Τυγχάνει όμως να είναι και σκύλος! Χρησιμοποιώντας την εξυπνότερη εφεύρεση του, τη μηχανή του ΧΡΟΝΟΑΥΓΟΥ, ο κος Πίμποντι και ο υιοθετημένος γιος του, Σέρμαν, μεταφέρονται πίσω στο χρόνο για να ζήσουν από πρώτο χέρι κοσμοϊστορικά γεγονότα με μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες όλων των εποχών. Όταν όμως ο Σέρμαν παραβαίνει τους κανόνες μετακίνησης στο χρόνο, οι δύο ήρωες ξεκινούν μια κούρσα αποκατάστασης της ιστορίας και σωτηρίας του μέλλοντος, ενώ ο κος Πίμποντι θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απ’ όλες τις προκλήσεις που συνάντησε ποτέ -αυτή του να είναι γονιός.


Σκηνοθεσία: Rob Minkoff. Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά έκδοση της ταινίας που θα προβληθεί στο Cine Olympia ακούγονται οι φωνές των: Χριστόδουλος Στυλιανού (Mr. Peabody), Νατάσα Ασίκη (Ms. Grunion), Μαρία Ζερβού (Patty), Θανάσης Κουρλαμπάς (Paul), Στεφανία Χούγια (Penny), Αρσένιος Χαλκιόπουλος (Sherman).

Διάρκεια: 92 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Cine Olympia: Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 27, στην πόλη της Σάμου.

Τηλέφωνο για κρατήσεις στον πριβέ χώρο: 2273025011.

Δείτε στην Ενότητα "Σινεμά" όλες τις ταινίες που προβάλλονται στη Σάμο.