AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Αυγ 2014

Η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Αιγαίου

Πηγή φωτογραφιών: lesvosnews.gr

Ορκίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μυτιλήνη το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, εν μέσω της δικαστικής εκκρεμότητας σχετικά με την εκλογή της Χριστιάνας Καλογήρου.

Η νικήτρια των εκλογών παρακολούθησε την τελετή από τα έδρανα των δημοσιογράφων και πολιτών.



Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της κ. Καλογήρου έγινε δεκτή ένσταση πολιτών για την ακύρωση της εκλογής της και πλέον εκκρεμεί η αίτηση αναίρεσης που η ίδια έχει υποβάλει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σε δήλωσή του ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπος Αθανασίου εξέφρασε την ελπίδα ότι η εκλεγμένη Περιφερειάρχης θα δικαιωθεί σύντομα.

"Ανεξαρτήτως  από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τις εκλογές του Μαΐου και φθάνοντας στην ορκωμοσία, θέλω να ευχηθώ δημιουργική, παραγωγική και γόνιμη θητεία στο νεοεκλεγέν Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι η πιο ευαίσθητη Περιφέρεια στην Ελλάδα και μία από αυτές που χρειάζονται τη μεγαλύτερη βοήθεια στην 'Ευρώπη των Περιφερειών'.

Θα  είμαι συνέχεια στο πλευρό τους για να αντιμετωπίσουμε και να βρίσκουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την Περιφέρεια
", δήλωσε ο Υπουργός.

Πηγή: lesvosnews.gr