AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Αυγ 2014

Έναρξη γυναικείων τμημάτων βόλεϊ του Ιωνικού Καρλοβάσου τη Δευτέρα 1/9


Με τον καταξιωμένο διεθνή Σαμιώτη αθλητή πετοσφαίρισης, Θανάση Πανούσο, ως νέο υπεύθυνο υπεύθυνο οργάνωσης των γυναικείων τμημάτων και όλων των ακαδημιών πετοσφαίρισης, ο Ιωνικός Καρλοβάσου εγκαινιάζει τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου την νέα αθλητική - αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Ο Θανάσης Πανούσος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ με 96 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος και από τους λίγους Έλληνες αθλητές που έχουν αγωνιστεί στο εξωτερικό (Γερμανία, Ιταλία). Επίσης, έχει αγωνιστεί επί χρόνια στα πρωταθλήματα Ελλάδος Α1 και Α2 κατηγορίας με ομάδες όπως: Μίλων, Α.Ε.Κ, Α.Ε. Νικαίας, Ο.Π.Ε Ρέθυμνο και Γ.Ε Μεσσηνίας.

Ο Θ. Πανούσος θα έχει την προπονητική ευθύνη της γυναικείας ομάδας με άμεσους συνεργάτες τους επίσης καθηγητές φυσικής αγωγής - προπονητές με ειδικότητα βόλεϊ, Μανώλη Μαθιό και Γιάννη Κονδύλη, οι οποίοι θα προπονούν και τις ομάδες νεανίδων-κορασίδων και παγκορασίδων - ακαδημίες αντίστοιχα.

Η προετοιμασία των γυναικείων τμημάτων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου με συγκέντρωση - προπόνηση που θα γίνει στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καρλοβασίου και ώρα 7.00 μ.μ.