AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Ιουν 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το 17ο τουρνουά μίνι βόλεϊ του Πολυκράτη!


Ο Α.Ο. Πολυκράτης διοργάνωσε την Κυριακή το 17ο του τουρνουά μίνι βόλεϊ στο Κλειστό Γυμναστήριο Πυθαγορείου Σάμου.
 
Το τουρνουά αυτό, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια, έχει ως σκοπό την ανάπτυξη – διάδοση του αθλήματος, τονίζοντας το ότι δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη, αλλά το ευ αγωνίζεσθε, τον σεβασμό προς τον αντίπαλο, τον διαιτητή, τους κανόνες που διέπουν το άθλημα και η συμμετοχή.

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια γεννημένα από 1/1/2003 έως 31/12/2008

Τα σωματεία που συμμετείχαν είναι ο Π.Ε.Ψ.Α.Σ. Ρίβα (με τρεις ομάδες κοριτσιών) και ο διοργανωτής Α.Ο. Πολυκράτης Πυθαγορείου (με επτά ομάδες κοριτσιών και μία αγοριών).

Συνολικά συμμετείχαν 40 παιδιά - 37 κορίτσια και 3 αγόρια.

Ο Α.Ο. Πολυκράτης ευχαριστεί από την πλευρά του το σωματείο Π.Ε.Ψ.Α.Σ Ρίβα που τίμησε το τουρνουά με την παρουσία του, όπως και όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν, τους εθελοντές διαιτητές - γραμματείς, γραμματεία προγράμματος αγώνων, τους υπεύθυνους προπονητές των ομάδων, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν καθώς επίσης και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση αυτή.

Στο τέλος και πριν την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων στα μικρά παιδιά, ο Α.Ο Πολυκράτης βράβευσε τις ομάδες του των Νεανίδων και Κορασίδων που κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ζ΄ Περιφέρειας 2014-15, καθώς και την Ζωή Αιμιλιανού για την κλήση και συμμετοχή της στην Εθνική Κορασίδων στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Βουλγαρία.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά!