AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Ιουν 2015

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2015 στη Σάμο


Η Σάμος συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος επίσημα στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής (18-21 Ιουνίου 2015), έναν θεσμό που έχει σαν στόχο την προώθηση της ζωντανής μουσικής.

Τις εκδηλώσεις στο νησί έχει αναλάβει να συντονίσει η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Αρμονία", υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Σάμου.

Η "Αρμονία" απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε εξωτερικό χώρο όπως μια πλατεία, ένα πάρκο, ένα άλσος, ένα ανοιχτό θέατρο, ή και ένα πεζόδρομο.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στη Σάμο ετοιμάζεται να γεμίσει πλατείες και δρόμους με ήχους, χρώματα και ελπίδα, προσφέροντας δωρεάν μουσική σε όλους.

Οι συναυλίες είναι ανοιχτές στο κοινό και πραγματοποιούνται σε δημόσιους χώρους πάντα χωρίς εισιτήριο. Μέσω της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής το κοινό έρχεται σε επαφή με διαφορετικά μουσικά είδη, ενώ υποστηρίζεται η καλλιτεχνική κινητικότητα των μουσικών και των σχημάτων.

Στις εκδηλώσεις μπορούν να συμμετάσχουν ωδεία, καταστήματα μουσικών ειδών, εταιρίες ηχητικού εξοπλισμού, στούντιο ηχογραφήσεων, δισκοπωλεία, μπαρ, εστιατόρια, ή ακόμα και καταστήματα.

Το εύρος των εκδηλώσεων μπορεί να περιλαμβάνει: μια ακουστική συναυλία από μια χορωδία, ένα σύνολο εγχόρδων, ένα υπαίθριο εργαστήρι κρουστών, μια παρέλαση από φιλαρμονική ορχήστρα.

Κάλεσμα συμμετοχής καλλιτεχνών: μουσικοί, σολίστ, DJ's, συγκροτήματα, μουσικά σύνολα, ορχήστρες, χορωδίες.

Το κάλεσμα μας απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό, υποστηρίζοντας την μουσική τους ταυτότητα.

Πιο συγκεκριμένα απευθύνεται σε:

1. Ερμηνευτές, σολίστες, μουσικούς, συγκροτήματα ή μουσικά σύνολα που επιθυμούν να παρουσιάσουν, να ερμηνεύσουν ή να προγραμματίσουν την μουσική τους εκδήλωση ή συναυλία, ζωντανά, στο πλαίσιο της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2015.

2. Πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σωματεία, ιδιώτες, ιδρύματα, μουσικές ακαδημίες ή σχολές που επιθυμούν να συνεργαστούν στην παραγωγή εκδηλώσεων, στο πλαίσιο της Ελληνικής Γιορτής της Μουσικής 2015.

3. Μαγαζιά, Εταιρείες, Διάφοροι φορείς, όπως Σύλλογοι - Σωματεία, Ραδιόφωνα, Εφημερίδες, ηλεκτρονικά περιοδικά, sites-blogs (οι χορηγοί επικοινωνίας πρέπει να στείλουν το αίτημά τους έως 12 Ιουνίου).

Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο : 6974075120
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν προτάσεις τους μέχρι 15 Ιουνίου ως εξής:
 
Δείγμα της Μουσικής σας (mp3), Βιογραφικό και Φωτογραφίες στην διεύθυνση europeanmusicdaysamos@gmail.com