AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Ιουν 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Καθαρισμός βυθού και παραλίας στη βόρεια Σάμο!


Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Αμπέλου και τον Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου διοργάνωσαν την Κυριακή 7 Ιουνίου τον εθελοντικό καθαρισμό του βυθού και της παραλίας στην περιοχή "Πεταλίδες" Σάμου, με τη συμμετοχή και διαφόρων άλλων εθελοντών.

Δείτε φωτογραφίες από αυτή την περιβαλλοντική δράση!








Η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Φωτεινή Θαλασσινού, απηύθυνε ευχαριστίες προς όλους όσους συμμετείχαν στην περιβαλλοντική αυτή δράση:

"Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για εθελοντικό καθαρισμό βυθού, αυτή τη φορά στην περιοχή Πεταλίδες Τ/Κ Αμπέλου στις 7.6.2015 στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. 

Τα μέλη του Συλλόγου ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον καθαρισμό, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. 

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Γεώργιο Λογαρά, τον κ. Επαμεινώνδα Χριστινίδη και τον κ. Chris Vogal, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνηση ανέλαβαν τον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας της περιοχής. 

Ευχαριστίες επίσης σε εκπροσώπους του Αθλητικού Συλλόγου Χρωματοσφαίρισης Σάμου και του Συλλόγου "Οι Ιδέες Μας", που πάντοτε συμμετέχουν αυτόβουλα σε εθελοντικές δράσεις.

Η εξακολούθηση της προσπάθειας των εθελοντικών καθαρισμών, αφορά όλους μας! 

Η ενεργοποίηση όλων των πολιτών, και καθενός ξεχωριστά, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη στη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα.

Η υποστήριξη κάθε τέτοιας δράσης αποτελεί την καλύτερη ένδειξη πως ο τόπος μας διαμορφώνεται όπως εμείς επιλέγουμε να είναι! "