AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Ιουν 2015

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στη γραμμή της Σάμου


Και επίσημα η "Blue Star Ferries" έκανε γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων για το πλοίο της, το "Blue Star 1", που από φέτος το καλοκαίρι εξυπηρετεί τη Σάμο. Ήδη ήταν γνωστό και το κόστος του ταξιδιού από και προς Σάμο με ένα από τα τρία καράβια της "Hellenic Seaways" που καλύπτουν την τρέχουσα θερινή περίοδο το νησί. Δείτε όλες τις τιμές και συγκρίνετέ τες, ώστε να προγραμματίσετε τις διακοπές - μετακινήσεις σας.

Πιο αναλυτικά, στην ιστοσελίδα της η "Blue Star Ferries" ανέβασε στις 12 Ιουνίου τον τιμοκατάλογό της για το "Blue Star 1". Το πλοίο αυτό στις 9 Ιουνίου έκανε το πρώτο του δρομολόγιο από Πειραιά προς Καρλόβασι - Χίο - Μυτιλήνη, ενώ από 16 Ιουνίου έως 9 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί τακτικό δρομολόγιο.


Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια ανά τύπο και διαδρομή τιμώνται ως εξής:


 

Η "Hellenic Seaways"


*Η προσφορά ισχύει στην Οικονομική θέση. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων με ταυτόχρονη κράτηση και έκδοση εισιτηρίου. Τα εισιτήρια αυτά δεν ακυρώνονται, δεν επιστρέφεται ο ναύλος αλλά μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας (Open) και μπορούν να αντικατασταθούν έως το τέλος του έτους με νέο εισιτήριο με την καταβολή της διαφοράς από τον ισχύοντα κανονικό ναύλο.

Υπενθυμίζεται ότι για την εξυπηρέτηση των επιβατών του "Νήσος Μύκονος", τα Κ.Τ.Ε.Λ Σάμου δρομολογούν λεωφορείο.