AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Ιουν 2015

Τουριστική προβολή της Σάμου σε μεγάλο κανάλι της Τουρκίας


Ντοκιμαντέρ τουριστικού περιεχομένου θα γυριστεί το χρονικό διάστημα από 8 έως 16 Ιουνίου στη Σάμο και τη Χίο για λογαριασμό του μεγάλου τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού IZTV, μετά από διευκόλυνση που θα παρέχει στο τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) και η Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου.

Το συνδρομητικό κανάλι IZTV της Digiturk, με 12 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, είναι το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι που προβάλλει ντοκιμαντέρ για τον τουρισμό και τον πολιτισμό στην αγορά της Τουρκίας.

Το ντοκιμαντέρ που θα γυριστεί σε Σάμο και Χίο θα προβάλλεται 60 φορές το χρόνο κατά τη διάρκεια του έτους, προβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό τα εν λόγω νησιά στο κοινό της Τουρκίας.

Για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ, τετραμελής ομάδας παραγωγής του τουρκικού καναλιού θα μεταβεί από τη Κωνσταντινούπολη μέσω Αθήνας στη Χίο και στη Σάμο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου και την Aegean Airlines το χρονικό διάστημα από 8 έως 16 Ιουνίου.
 
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα αναλάβει το κόστος διαμονής και φιλοξενίας, ενώ το γραφείο Ε.Ο.Τ. Τουρκίας σε συνεννόηση με την Aegean Airlines εξασφάλισε με χορηγία τα αεροπορικά εισιτήρια Κωνσταντινούπολη - Αθήνα με επιστροφή της ομάδας παραγωγής. Το γραφείο Ε.Ο.Τ Τουρκίας θα καλύψει και το κόστος των φόρων αεροδρομίου.

Πηγή: Πληροφορίες από TornosNews.gr

Φωτογραφία του Πυθαγορείου: Μανώλης Marg