AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Σεπ 2015

Επιτυχίες στο "κυνήγι" πάταξης της λαθροθηρίας στη Σάμο


Διπλή επιτυχία στην πάταξη της λαθροθηρίας στη Σάμο πέτυχαν αυτή την εβδομάδα οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Β΄ Κ.Ο.Α (Κυνηγετική Ομοσπονδία Αρχιπελάγους), Γιώργος Κοντοργιάνος και Ηλίας Τσακουμάκης, με τη συμπαράσταση και καθοδήγηση του Υπευθύνου Θήρας της Β΄ Κ.Ο.Α και Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρλοβάσου, Μανώλη Μαρνέζου.

Στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη στην περιοχή Κοντέικων Σάμου ημεδαπός χωρίς άδεια θήρας αλλά και σε μη επιτρεπόμενη περίοδο να έχει θηρεύσει τρεις πέρδικες.

Ο εν λόγω ημεδαπός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα αφού κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο και τα θηράματα, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Στη δεύτερη περίπτωση, τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, κατασχέθηκε στην περιοχή μεταξύ Ιπποδρομίου και Αερολιμένα Σάμου ηχομιμητική συσκευή που σκοπό προφανώς είχε να κατεβάσει ορτύκια στην περιοχή χωρίς όμως να συλληφθεί ο δράστης, "κασετοφονιάς" όπως ονομάζεται στην κυνηγετική διάλεκτο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή λειτουργεί με έξοδα των κυνηγών και μόνο χωρίς καμία επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού.


Ρεπορτάζ και Φωτογραφίες: Απόστολος Γ. Τσιώλης