AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Σεπ 2015

Βραβείο για σαμιώτικο τσάι σε διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας

 

Ένα μίγμα βιολογικού τσαγιού (Organic Tea Mix) από τη Σάμο βραβεύτηκε με το Χρυσό Αστέρι στα "Great Taste Awards 2015", τον μεγαλύτερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας στον κόσμο.

Το μίγμα περιέχει τσάι του βουνού, μαντζουράνα, φασκόμηλο, μέντα, λουίζα και λεβάντα και διατίθεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας "Meraki", το οποίο διαθέτει και πολλά άλλα σαμιακά προϊόντα.

"Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα πρώτα βιολογικά προϊόντα που αναπτύξαμε, καθώς και η προέλευση του από την εύφορη Σαμιακή γη, μας κάνει διπλά υπερήφανους", αναφέρουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας "Meraki".

Ο διαγωνισμός "Great Taste Awards 2015"
 


Τα Great Taste Awards που διοργανώνονται από τον οίκο "The Guild Of Fine Food" στο Λονδίνο, αποτελούν ένα από τους πιο ανεξάρτητους και αξιόπιστους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας, με περισσότερους από 450 expert panel tasters και πάνω από 10.000 διαγωνιζόμενα προϊόντα για το 2015.

Θεωρούνται ως τα "Όσκαρ της Γεύσης" παγκοσμίως και τα Χρυσά τους Αστέρια ισοδυναμούν με τα αστέρια Michelin των βραβευμένων εστιατορίων.