AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Δεκ 2016

Οι ταινίες της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου στις 10-11/12


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου προβάλλει στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την ταινία "Η αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό". Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στην ίδια αίθουσα, θα προβάλλει δωρεάν την ταινία "Επαναστάτης χωρίς αιτία", στο πλαίσιο του αφιερώματος στον James Dean.

Η ταινία "Η αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό (Un Cuento Chino)" είναι μια δραμεντί αργεντίνικης παραγωγής του 2011.



Λίγα λόγια για την ταινία:

Στο Μπουένος Άιρες ζει ο μελαγχολικός, μεθοδικός και μοναχικός Ρομπέρτο, ιδιοκτήτης καταστήματος τεχνικού εξοπλισμού. Χόμπι του έχει να συλλέγει ειδήσεις από τον παγκόσμιο χάρτη σε ένα άλμπουμ, ενώ μια γνωστή του, η Μαρί, είναι ερωτευμένη μαζί του, αλλά ο Ρομπέρτο δεν τη βοηθάει να εκφραστεί. Μια ημέρα, καθώς ο Ρομπέρτο παρατηρεί τα αεροπλάνα να προσγειώνονται, βλέπει έναν Κινέζο να πετιέται έξω από ένα ταξί και τον βοηθάει. 

Ο Κινέζος, ο Τζαν, δεν γνωρίζει λέξη από ισπανικά, αλλά του δείχνει ένα τατουάζ με μια διεύθυνση. Οι δυο τους πηγαίνουν εκεί και βρίσκουν ένα εστιατόριο, το οποίο άνηκε σε θείο του Τζαν, αλλά πριν τριάμισι χρόνια πουλήθηκε. Από κει και πέρα, ο Ρομπέρτο περνάει από την αστυνομία, την κινεζική πρεσβεία, την κινεζική συνοικία, αλλά ο θείος του Τζαν είναι άφαντος. Τον παίρνει σπίτι του και με τη βοήθεια ενός διανομέα που γνωρίζει και τις δύο γλώσσες, μαθαίνει εντέλει την ιστορία του. 


Σκηνοθεσία: Sebastian Borensztein. Πρωταγωνιστούν: Ricardo Darin, Ignacio Huang, Muriel Santa Ana, Ivan Romanelli, Vivian El Javer.

Διάρκεια: 93'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Η ταινία "Επαναστάτης χωρίς αιτία (Rebel Without a Cause)" είναι μια δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 1955.



Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Jim Stark είναι ένας ατίθασος νέος που αναγκάζει την οικογένειά του να μετακομίζει συνεχώς επειδή μπλέκει σε φασαρίες σε οποια πόλη κι αν βρεθεί. Κι ενώ έχει εγκατασταθεί μόλις με την οικογένειά του στο Λος Αντζελες, δεν θα αργήσει να συγκρουστεί με τις συμμορίες της πόλης για ακόμη μία φορά.





Σκηνοθεσία: Nicholas Ray. Πρωταγωνιστούν: Natalie Wood, Sal Mineo, James Dean, Jim Backus, Ann Doran.

Διάρκεια: 111'.

Δείτε το αγγλόφωνο trailer της ταινίας: