AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Δεκ 2016

Φιλανθρωπική βόλτα με δίκυκλα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Vespa Club Σάμου θα συμμετάσχει στο Charity Ride, μια Φιλανθρωπική Βόλτα που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και έχει ως στόχο φέτος την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Η Ελπίδα".

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στο Charity Ride 2016 μπορεί να συμμετάσχει όποιος οδηγός Vespa η φίλος της Vespa επιθυμεί. Η συμμετοχή κοστίζει 15 € και κάθε συμμετέχων ή συμμετέχουσα παίρνει αναμνηστικό αυτοκόλλητο.

Τα 15 € πηγαίνουν κατευθείαν στον Σύλλογο "Ελπίδα" και για αυτό φρόντισε για δεύτερη φορά η MOTUL, που ως χορηγός έχει αναλάβει όλα τα έξοδα κατασκευής banner και αυτοκόλλητων, αλλά και την διανομή αυτών ανά την Ελλάδα.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη σελίδα του event στο Facebook ή στο 6948253612.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 

Η προσέλευση θα ξεκινήσει στις 11:30 στην Πλατεία Πυθαγόρα στην πόλη της Σάμου, όπου οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν τα banner που θα τοποθετήσουν στις βέσπες τους.

VESPOΒΟΛΤΑ

Στις 12:30 ξεκινάει η βόλτα. Η διαδρομή θα ανακοινωθεί εκείνη την μέρα. Όποιος θέλει να συμμετάσχει στη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση, είναι ευπρόσδεκτος, ακόμα και αν δεν έχει Vespa. Το πρόγραμμα μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.