AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Δεκ 2016

Τηλεοπτικό συνεργείο στη Σάμο για την τουριστική προβολή του νησιού στις Η.Π.Α

Φωτογραφία του Νίκου Αναστασίου

Μεγάλη τουριστική προβολή στις Η.Π.Α αναμένεται να εξασφαλίσει η Σάμος, καθώς επιλέχθηκε από το PBS, το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου στην χώρα αυτή, για να παρουσιαστεί στη νέα σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ του, με τίτλο "Amazing Blue" ("Απίστευτο Γαλάζιο").

Σύμφωνα με τον δήμο Σάμου, για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ, το συνεργείο του δικτύου θα βρεθεί στο νησί από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου για να βιντεοσκοπήσει υλικό.

Το PBS (Public Broadcasting Service) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1970 και είναι σήμερα το δίκτυο με τους περισσότερους (πάνω από 350) συνεργαζόμενους δημόσιους τηλεοπτικούς σταθμούς στις ΗΠΑ. 

Διακρίνεται για το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που διανέμει σ’ αυτούς τους σταθμούς σε επίπεδο τηλεοπτικών σειρών, ειδησεογραφικών εκπομπών και εκπαιδευτικών, επιστημονικών και ψυχαγωγικών ντοκιμαντέρ.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 2000, αλλεπάλληλες έρευνες κατατάσσουν το PBS ως τον πλέον αξιόπιστο δημόσιο θεσμό των ΗΠΑ.

Πέρα από την αυτονόητη διαφήμιση που θα προσφέρει αυτό καθαυτό το σχετικό επεισόδιο του "Amazing Blue" στη Σάμο, πρέπει να τονιστεί και ότι το οπτικό υλικό που θα μεταδοθεί θα μπορεί στη συνέχεια, χωρίς δικαιώματα, να χρησιμοποιηθεί από τον Δήμο Σάμου για περαιτέρω τουριστική προβολή του νησιού.

Ο δήμος Σάμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για τις χορηγίες που προσέφεραν σχετικώς την ASTRA Airlines, το ξενοδοχείο AEOLIS και το Κέντρο Αυτοκινήτου Σάμου Γιάννης Μανώλαρος, που καλύπτουν πλήρως το κόστος για τη μεταφορά, διαμονή και μετακίνηση του συνεργείου στο νησί.