AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Οκτ 2017

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 12 έως 16/10


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 12 έως και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Blade Runner 2049". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου θα προβάλλει και την παιδική ταινία "Emoji: Η Ταινία (The Emoji Movie)", με ώρα έναρξης τις 18:00.

Το "Blade Runner 2049" είναι μία ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 2017.


Η υπόθεση της ταινίας:

30 χρόνια έχουν περάσει από τα γνωστά γεγονότα, και ένας νέος blade-runner, ο αστυνόμος του Λος Άντζελες Κ, φέρνει στην επιφάνεια ένα χρόνια κρυμμένο μυστικό, το οποίο έχει προοπτικές να βυθίσει ό,τι απέμεινε από τον πολιτισμό στο χάος. Η ανακάλυψη του Κ τον οδηγεί στην αναζήτηση του Ρικ Ντέκαρντ, ενός παλιού συνάδελφου που έχει χαθεί επί 30 έτη. 


Σκηνοθεσία: Denis Villeneuve. Πρωταγωνιστούν: Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright.

Διάρκεια: 163'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 


Το "Emoji: Η Ταινία (The Emoji Movie)" είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2017.


Η υπόθεση της ταινίας:

Βρισκόμαστε μέσα σε ένα smartphone. Κρυμμένη μέσα σε μηνύματα και εφαρμογές βρίσκεται η Textopolis, μια πόλη όπου ζουν όλα τα Emoji, ελπίζοντας να επιλεγούν από τον χρήστη της συσκευής. Το κάθε ένα από αυτά έχει μονάχα μία οπτική έκφανση, εκτός από τον Τζιν, ένα πλουσιοπάροχο emoji που γεννήθηκε δίχως φίλτρο και εμφανίζεται στον χρήστη μέσω διαφόρων εκφάνσεων. 

Αποφασισμένο να γίνει «νορμάλ» όπως τα υπόλοιπα emoji, ο Τζιν στρατολογεί τη βοήθεια του φιλαράκου του, Hi-5, και της διαβόητης Jailbreak, ειδήμον στο σπάσιμο κωδικών. Οι τρεις τους θα ξεκινήσουν ένα ψηφιακό ταξίδι μέσα από τις εφαρμογές του τηλεφώνου, για να βρουν τον Κώδικα που θα διορθώσει τον Τζιν. 


Σκηνοθεσία: Anthony Leondis.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Δημήτρης Μακαλιάς, Δημήτρης Μαριζάς, Αφροδίτη Αντωνάκη, Τάνια Μπρεάζου, Πάνος Σουρούνης, Χρήστος Συριώτη, Μαίρη Ρετσίνα, Πέτρος Δαμουλής, Σοφία Τσάκα, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Μαρία Ζερβού, Αντώνης Θυσιάδης, Γιώργος Αργύρης.

Διάρκεια: 86'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 

Για κρατήσεις στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973 230 929.