AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Φεβ 2018

Δωρεάν προβολή από την κινηματογραφική λέσχη Σάμου στις 10/2


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου θα προβάλει με ελεύθερη είσοδο στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την ταινία "Γράμματα από το Λένινγκραντ".

Πρόκειται για μία δραματική ταινία του 2007 από τη Βενεζουέλα.

Η προβολή της ταινίας αποτελεί χορηγία της Πρεσβείας της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Κατά τη διάρκεια της αριστερής εξέγερσης στη δεκαετία του 1960 στη Βενεζουέλα, μια αντάρτισσα , που ζει στο απόρρητο, γεννά την πρώτη της κόρη την Ημέρα της Μητέρας. Εξαιτίας αυτού, φωτογραφίες της εμφανίζονται στην εφημερίδα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να το σκάσει.. Η καθημερινή ζωή του κοριτσιού καταβάλλεται από κρυφά σημεία, ψεύτικα ονόματα και μεταμφιέσεις. Παράλληλα με τον ξάδελφό της (Teo), θα ξαναζήσει τις περιπέτειες των ανταρτών, δημιουργώντας μια περιπέτεια με ήρωες και στρατηγικές. Ωστόσο, τα παιχνίδια αυτά δεν κρύβουν τους θανάτους, τα βασανιστήρια, τις καταγγελίες και την προδοσία μεταξύ των ανταρτών.

Τα δύο παιδιά προσπαθούν να μεταμορφωθούν σε “αόρατους ανθρώπους” προκείμενου να ξεφύγουν από τον κίνδυνο. Ωστόσο, γνωρίζουν πως οι γονείς τους δε θα μπορέσουν να επιστρέψουν και το μόνο που λαμβάνουν είναι γράμματα από το Λένινγκραντ…


Σκηνοθεσία: Mariana Rondón. Πρωταγωνιστούν: Laureano Olivares, Greisy Mena, William Cifuentes .

Διάρκεια: 85'.

Δείτε το ισπανόφωνο trailer της ταινίας: