AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Φεβ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η πίτα του Χορευτικού Ομίλου Σάμου!


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου-ΧΟΡ.Ο.Σ, σε μια όμορφη εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών, στην πόλη της Σάμου, την περασμένη Παρασκευή.
 
Η βραδιά ξεκίνησε με τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος π. Ιωακείμ Μοσχονά να ευλογεί την πίτα, ενώ στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική και πολύ χορό.
 
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Αμυρσώνης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ελισσαίος Μαυρατζώτης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, καθώς και δεκάδες μέλη, χορευτές και φίλοι του ΧΟΡ.Ο.Σ.
 
Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου-ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους μουσικούς, τα στελέχη της Λέσχης Αξιωματικών, τον πατέρα Ιωακείμ, καθώς και τις δεκάδες επιχειρήσεις που πρόσφεραν και φέτος τα δώρα τους.
 
Δείτε εικόνες από την εκδήλωση!
 






 
Φωτογραφίες: Χορευτικός Όμιλος Σάμου