AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Φεβ 2018

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 1 έως 5/2


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 1 έως και τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "12 δυνατοί". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου θα προβάλλει και την παιδική ταινία "Coco: Το γεύμα του Δάντη", με ώρα έναρξης τις 18:00.

Η ταινία "12 δυνατοί (12 strong)" είναι μία πολεμική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2018.


Η υπόθεση της ταινίας:

Αμέσως μετά την καταστροφή της 11ης Σεπτέμβρη του 2001, μια μονάδα των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, υπό την ηγεσία του νέου τους λοχαγού, του Μιτς Νέλσον, επιλέγεται να είναι οι πρώτοι στρατιώτες που θα σταλούν στο Αφγανιστάν για μια ακραία επικίνδυνη αποστολή. Εκεί, ανάμεσα στα άγρια βουνά, πρέπει να πείσουν τον στρατηγό της Βόρειας Συμμαχίας, τον Ντοστούμ, να ενώσει τις δυνάμεις του με αυτούς, ώστε να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό: τους Ταλιμπάν και τις δυνάμεις της Αλ Κάιντα. 


Σκηνοθεσία: Nicolai Fuglsig. Πρωταγωνιστούν: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Pena, Navid Negahban, Austin Stowell.

Διάρκεια: 130'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 


Η ταινία "Coco: Το γεύμα του Δάντη (Coco)" είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2017.



Η υπόθεση της ταινίας:

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής, η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές, ο Μιγκέλ ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός όπως το είδωλό του, Ερνέστο δε λα Κρουζ. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Μιγκέλ θα βρεθεί στην εκθαμβωτική, συναρπαστική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Με συνοδοιπόρο έναν γοητευτικό απατεώνα που ακούει στο όνομα Έκτωρ, ο Μιγκέλ θα ζήσει ένα απίστευτο ταξίδι που θα φανερώσει την κρυφή ιστορία της οικογένειας του. 


Σκηνοθεσία: Lee Unkrich, Adrian Molina.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Ιωάννης Παναγιώτης Χασιώτης (Μιγκέλ), Χρήστος Θάνος (Έκτωρ), Γιώργος Ζαχαρόπουλος (Ερνέστο δε λα Κρουζ), Σία Κοσκινά (Μάμα Ιμέλντα), Βίνα Παπαδοπούλου (Αμπουελίτα), Δημήτρης Παπαδάτος (Πάπα), Χριστίνα Κουτσουδάκη (Μαμά Κόκο), Μανώλης Γιούργος (Τσιτσαρόν), Σοφία Παναηλίδου (Μαμά), Κώστας Δαρλάσης, Πέτρος Δαμουλής, Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Φιλίππογλου, Φωτεινή Δεμίρη, Χριστίνα Αλεξίου, Λίλυ Παπαγιάννη, Βασιλική Δήμου, Τάσος Κωστής, Μαρία Πλακίδη, Ντίνος Σούτης, Αργύρης Κανδύλης.

Διάρκεια: 109'.

Δείτε το trailer της ταινίας: 


Για κρατήσεις στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973 230 929.