AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Μαρ 2018

Ζητούνται επιτηρητές για τις Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

 
Να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως και την Τετάρτη 25 Απριλίου στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκρότηση ομάδων επιτηρητών (Ο.Ε.) για τις εξετάσεις των υποψηφίων προς απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού γλωσσομάθειας (ΚΠγ) τον Μάιο στη Σάμο.
 
Οι αιτήσεις μπορούν να γίνονται τηλεφωνικά στο 22730 21350 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο mail@dide.sam.sch.gr .
 
Δικαίωμα συμμετοχής στις ομάδες επιτηρητών έχει το διδακτικό προσωπικό Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ, οι εκπαιδευτικοί του Δημοσίου ή του Ιδιωτικού εκπαιδευτικού Τομέα και οι δημόσιοι υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.
 
Αίτηση συμμετοχής, ως επιτηρητές, μπορούν να υποβάλλουν και οι σπουδαστές των Ανωτέρω Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, διότι σε περίπτωση που το προσωπικό από τις ανωτέρω κατηγορίες δεν επαρκεί για τη συγκρότηση ομάδων επιτηρητών (Ο.Ε.), δύναται να ορίζονται ως επιτηρητές σπουδαστές των Ανωτέρω Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.
 
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου (πρωινές ώρες) στο Γενικό Λύκειο Σάμου, οδός Πυθαγόρα 11 στην πόλη της Σάμου.
 
Σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση:
 
- Κάθε ομάδα επιτηρητών συγκροτείται από διδακτικό προσωπικό Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ εκπαιδευτικούς του Δημοσίου ή του Ιδιωτικού εκπαιδευτικού Τομέα ή δημοσίους υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ. Σε περίπτωση που το προσωπικό από τις ανωτέρω κατηγορίες δεν επαρκεί για τη συγκρότηση ομάδων επιτηρητών, δύναται να ορίζονται σπουδαστές των Ανωτέρω Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στις Ο.Ε. επιτρέπεται να συμμετάσχουν όσοι είναι πτυχιούχοι Πανεπιστημιακών Τμημάτων ξένων γλωσσών αρκεί να μην επιτηρούν στις αίθουσες που εξετάζεται η αντίστοιχη του Τμήματος αποφοίτησής τους ξένη γλώσσα.
 
- Από τις Ο.Ε. αποκλείονται, όσοι έχουν σύζυγο ή συγγενή εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και τρίτου βαθμού ως υποψήφιο, στο ίδιο εξεταστικό κέντρο (θα υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση σε περίπτωση επιλογής).
- Η αποζημίωση για κάθε ημέρα επιτήρησης (το ανώτερο τέσσερις (4) ώρες) ορίζεται σε 20 ευρώ.