AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαρ 2018

Διαμαρτυρία Κυριαζή προς τον υπ. ναυτιλίας για τη μείωση δρομολογίων προς Σάμο


Επιστολή διαμαρτυρίας για τον μειωμένο αριθμό δρομολογίων των πλοίων από Πειραιά για Σάμο κατά την περίοδο από 9 έως 15 Απριλίου απέστειλε προς τον υπουργό ναυτιλίας, Πάνο Κουρουμπλή, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, Γιώργος Κυριαζής.

Ο κ. Κυριαζής αναφέρει αναλυτικά στην επιστολή του αυτή τα εξής:

"Κύριε Υπουργέ,

Για ακόμα μια φορά βιώνουμε τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό των νησιών μας. Με βάση τα δρομολόγια που ανακοινώθηκαν για την εβδομάδα μετά το Πάσχα, δηλαδή από 9 - 15 Απριλίου, προβλέπονται μόνο 2 αναχωρήσεις πλοίων από Πειραιά για Ικαρία και Σάμο και μόνο μία για τους Φούρνους. 

Δεδομένου μάλιστα ότι η μία αναχώρηση είναι το πρωί της Τρίτης του Πάσχα 10/4, μετά δηλαδή από αργίες,ουσιαστικά η μοναδική αναχώρηση θα είναι αυτή της Παρασκευής 13/4.

Ουσιαστικά μετά το δρομολόγιο της Μεγάλης Πέμπτης 5/4 το επόμενο δρομολόγιο με το οποίο θα υπάρξει δυνατότητα εφοδιασμού των νησιών μας θα είναι 8 μέρες αργότερα! 

Επίσης να σημειώσουμε και τη μεγάλη ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών που θα προκαλέσει η ύπαρξη μόνο 2 δρομολογίων μια εβδομάδα αιχμής όπως είναι αυτή μετά το Πάσχα.

Παρακαλούμε λοιπόν για τις άμεσες ενέργειές σας για την άρση του αποκλεισμού των νησιών μας με προγραμματισμό ενός επιπλέον ενδιάμεσου δρομολογίου.

Είμαστε στην διάθεσή σας,

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Κυριαζής"