AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Ιουλ 2018

Αιμοδοσίες για τους πυρόπληκτους από ΕΚΣ & ΑΔΕΔΥ Σάμου σε Βαθύ-Καρλόβασι

 
Να δώσει αίμα για τους τραυματίες από τη φωτιά στην Αττική, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, καλούν τον Σαμιακό λαό οι διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου Σάμου και του τοπικού Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.
 
Όπως ενημερώνουν, οι αιμοδοσίες αυτές είναι καθημερινές στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου, στο Βαθύ, στο Τμήμα Αιμοδοσίας από 10:00-14:00, ενώ την Πέμπτη 26 Ιουλίου αιμοδοσία θα γίνει και στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, επίσης από 10:00-14:00.
 
"Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους τραυματίες και τους πυροπαθείς και την αμέριστη στήριξή μας στους πυροσβέστες και σε όσους με αυτοθυσία και με δεκάδες ελλείψεις μέσων έδωσαν και δίνουν τη μάχη μέσα στις φλόγες για να σώσουν ανθρώπους και το βιός τους.
 
Είναι τουλάχιστον τραγικό και εξοργιστικό τον 21ο αιώνα τον χειμώνα να χάνονται ζωές και λαϊκές περιούσιες από πλημμύρες και το καλοκαίρι από πυρκαγιές. Η προχθεσινή τραγωδία αποκαλύπτει ότι παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των πυροσβεστών, εθελοντών κλπ που ρίχτηκαν στη μάχη της φωτιάς και των απεγκλωβισμών, η σταθερή έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας και δασοπυρόσβεσης και η θυσία τους στο βωμό του κέρδους είναι εγκληματική.
 
Η κυβέρνηση άμεσα να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία, ενίσχυση και στήριξη και για να ικανοποιηθούν οι πρώτες ανάγκες όσων έχουν πληγεί" αναφέρουν ΕΚΣ και ΑΔΕΔΥ Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com