AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Ιουλ 2018

Ακυρώσεις εκδηλώσεων στη Σάμο λόγω εθνικού πένθους


Αρκετές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί έως και για τις 29 Ιουλίου στη Σάμο ακυρώνονται λόγω του πένθους για τη φονική πυρκαγιά στην Αττική. Πιο αναλυτικά ακυρώνονται οι εξής εκδηλώσεις:

- Το πανηγύρι που θα διοργάνωναν ο Α.Ψ.Ε.Σ.Κ "Αρίσταρχος" και ο Δήμος Σάμου στις 26 και 27 Ιουλίου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κοκκαριού για την εορτή του Αγίου Παντελεήμονα.

- Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 9.00 μ.μ εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπαθαραίων στην πλατεία του χωριού.

- Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Λέκκας "Η Ανθεμούσα" που θα γινόταν το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιουλίου στην πλατεία του χωριού.

- Ο ετήσιος χορός που θα διοργάνωνε το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ε.Π.Π) Κοσμαδαίων Σάμου το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιουλίου στην πλατεία του χωριού.

- Η μουσική εκδήλωση της Χορωδίας της Δομής του ΚΑΠΗ Καρλοβάσου που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Ιουλίου και ώρα 19.30 στον αύλειο χώρο της Πορφυριάδας Σχολής στο Καρλόβασι. 

Κατά συνέπεια ακυρώνεται και η πραγματοποίηση της εκδρομής των μελών του ΚΑΠΗ Σάμου στο Καρλόβασι.

- Τέλος ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός της Σάμου, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, δήλωσε πως δεν θα πάρει μέρος κατά το άμεσα προσεχές διάστημα σε κοινωνικές εκδηλώσεις με εορταστική χροιά. 

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com