AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Ιουλ 2018

ΝΟΔΕ ΝΔ Σάμου: Εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού οστών από μέλη της


Αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών οργάνωσε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας.
 
Η αιμοδοσία διοργανώθηκε την περασμένη Τετάρτη, σε συνεργασία με τις ΔΗΜ. Τ.Ο. Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού "Άγιος Παντελεήμων", παρουσία του τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας για τον Νομό Σάμου, Κώστα Κούρταλη. Ταυτόχρονα, δόθηκε από τα μέλη της ΝΟΔΕ και γενετικό υλικό για δωρεά μυελού των οστών.
 

 
 

Σύμφωνα με την τοπική ΝΟΔΕ της ΝΔ, "μέλη και φίλοι της κομματικής οργάνωσης ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Στόχοι της προσπάθειας ήταν να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος, να καλυφθούν οι μελλοντικές ανάγκες σε αίμα που θα προκύψουν και να αναδειχθεί για ακόμη μια φορά το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με περισσότερες δράσεις και πρωτοβουλίες, πάντα με στόχο την κοινωνική ανάπτυξη και ευημερία!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε προς όλους όσους συμμετείχαν στη δράση αυτή και κυρίως στο προσωπικό και τη διευθύντρια της αιμοδοσίας, κα Βασιλική Ευστρατίου" αναφέρει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com