AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Νοε 2018

Ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Σάμο στις 21/11


Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, θα εορτασθεί και στη Σάμο, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ανήμερα του εορτασμού, προγραμματίστηκε γενικός σημαιοστολισμός από τις 08.00 μέχρι και τη δύση του ηλίου, όπως και φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες.

Επίσης την Τετάρτη θα λάβουν χώρα:

- Ώρα 08:30: Επίσημη έπαρση της σημαίας στην πλατεία Πυθαγόρα, με συμμετοχή τμήματος αποδόσεως τιμών και στρατιωτικής μουσικής της 79 ΑΔΤΕ.

- Ώρα 10:30: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, κ. Ευσεβίου. Θα επακολουθήσει ομιλία από αξιωματικό της 79 ΑΔΤΕ. 

- Ώρα 10:50: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Θεμιστοκλή Σοφούλη (λόγω εργασιών που εκτελούνται στην πλατεία Πυθαγόρα) από τους αντιπεριφερειάρχη, βουλευτή, διοικητή 79 ΑΔΤΕ (ΑΔΦ) Σάμου, δήμαρχο, πρόεδρο αναπήρων και θυμάτων πολέμου και πρόεδρο εφέδρων αξιωματικών και ανθυπασπιστών Σάμου. 

Θα ακολουθήσει η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και ο Εθνικός Ύμνος.

- Ώρα 17:10: Επίσημη υποστολή σημαίας στην πλατεία Πυθαγόρα, με συμμετοχή τμήματος αποδόσεως τιμών και στρατιωτικής μουσικής της 79 ΑΔΤΕ.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com