AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Νοε 2018

Συνάντηση Αγγελόπουλου-Μώραλη στον Πειραιά


Με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, συναντήθηκε το πρωί στον Πειραιά ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, για να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο δήμος Πειραιά έχει υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας με τον δήμο Σάμου, το οποίο εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, στη συνεδρίαση της 24ης Οκτωβρίου. Σκοπός του Μνημονίου Συνεργασίας είναι η διοργάνωση κοινών δράσεων με επίκεντρο τον πολιτισμό, τον τουρισµό, καθώς και οποιαδήποτε άλλη συντονισμένη δράση που θα μπορούσε να αναδείξει τα λιμάνια Πειραιά και Σάμου.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε ότι η συνάντηση με τον κ. Αγγελόπουλο ήταν "εξαιρετικά εποικοδομητική και ωφέλιμη". Ο κ. Μώραλης επισήμανε πως η ασφάλεια των λιμένων, η διασύνδεση της ιστορικής ταυτότητας των δύο περιοχών και η ανταλλαγή εμπειριών στον τοµέα του πολιτισµού είναι ορισμένες μόνο από τις δράσεις του Μνημονίου Συνεργασίας, ενώ τόνισε ότι "ο Πειραιάς οφείλει να είναι μια πόλη με εξωστρέφεια. Άλλωστε, η ιστορία, ο πολιτισμός και η προοπτική του Πειραιά αποτελούν τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, τα οποία ως Δημοτική Αρχή θέλουμε να αναδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com