AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Φεβ 2019

Παρέμβαση Αβραμόπουλου για το προσφυγικό στη Σάμο ζήτησε ο Δ. Σεβαστάκης


Για τη συνεχιζόμενη προσφυγική μεταναστευτική ένταση στη Σάμο, ενημέρωσε με επείγουσα αναλυτική του επιστολή, ο βουλευτής νομού Σάμου, Δημήτρης Σεβαστάκης, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) για τη Μετανάστευση, τις Εσωτερικές Υποθέσεις και την Ιθαγένεια.

Με την επιστολή αυτή ο κ. Σεβαστάκης ζητά την παρέμβαση του Έλληνα Επιτρόπου για τη διαχείριση και αντιμετώπιση των έντονων  προσφυγικών-μεταναστευτικών ροών στη Σάμο, σε μια κρίσιμη περιοχή της ελληνικής επικράτειας, η οποία βρίσκεται στα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς επίσης τον ενημερώνει πλήρως και για όλες τις πτυχές του ζητήματος.

Για την κρισιμότητα του θέματος ο βουλευτής Σάμου είχε σειρά συναντήσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, με Έλληνες Ευρωβουλευτές, καθώς και με αναφορά στο ζήτημα, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά την επίσκεψή του στις Βρυξέλλες τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ τέλος έφερε το θέμα εκ νέου και στη Βουλή με τη διαδικασία της Επίκαιρης Ερώτησης (1-2-2019).

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com