AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Ιαν 2020

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Σάμος σε μεγάλη έκθεση τουρισμού στην Ολλανδία


Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Vakantiebeurs 2020" στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας συμμετέχει από 15 έως 19 Ιανουαρίου ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου, μέσω του περιπτέρου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Η συμμετοχή του Δήμου εκπροσωπείται από την αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού, Δέσποινα Καΐλα. 




Την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης έγιναν προγραμματισμένες επισκέψεις επαγγελματιών του Τουρισμού (Τ/Ο, εκπρόσωποι τουριστικών οργανισμών, γραφείων - πρακτορείων, δημοσιογράφοι κλπ), όπου τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι της Σάμου έκλεισαν τις συμφωνίες τους για πλήρη τουριστικά πακέτα διακοπών.



Οι επόμενες μέρες έως τις 19 Ιανουαρίου αφορούν το κοινό των Κάτω Χωρών, όπου με στοχευμένο υλικό προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος, θα προβληθεί η Σάμος ως προορισμός υψηλής αξίας, πλούσιας ιστορίας, πολιτισμού και μοναδικής ομορφιάς.

Το ελληνικό περίπτερο βρίσκεται στην αίθουσα 7 (Hall 7–αριθμός περιπτέρου D010).

Σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου, η Vakantiebeurs είναι η σημαντικότερη και μεγαλύτερη θεματική τουριστική έκθεση στην Ολλανδία, με εντυπωσιακή προσέλευση κοινού.

Με τον τρόπο αυτό, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι Ολλανδοί, να πάρουν πληροφορίες και έμπνευση για τις διακοπές τους.