AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Δεκ 2012

Παραμένουν έως τις 11/1 οι 31 εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου


Προσωρινή διαταγή, σύμφωνα με την οποία παραμένουν στη δουλειά τους έως τις 11 Ιανουαρίου, οπότε και θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία έχουν καταθέσει 31 εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, εξέδωσε την Παρασκευή το Πρωτοδικείο Μυτιλήνης.

Ανάλογη απόφαση που αφορά τρεις εργαζομένους του Πανεπιστημίου Αιγαίου εξέδωσε την Παρασκευή  και το Πρωτοδικείο Ρόδου, μόνο που στην περίπτωση αυτή η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων προσδιορίστηκε για την 11η Απριλίου.

Μετά από τις αποφάσεις των δύο Πρωτοδικείων, ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

" Τα πρωτοδικεία Μυτιλήνης και Ρόδου με προσωρινές διαταγές που εξέδωσαν σήμερα το μεσημέρι αναγνώρισαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το δικαίωμα στην εργασία για τους 37 συναδέλφους που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Οι συγκεκριμένες αποφάσεις συνιστούν άλλη μια νίκη των εργαζομένων ενάντια στην πολιτική των αυθαίρετων και αντισυνταγματικών επιλογών και πρακτικών της τρικοματικής συγκυβέρνησης.

Οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να υπερασπιστούμε τις ζωές μας, ενάντια σε κάθε πολιτική που τις υπονομεύει και υποθηκεύει το μέλλον μας.
"
Πηγή: Ant1Online.gr